Evenimentul ZileiMondenBlitz newsOana Roman, scandal în plină stradă. Vacanța mult așteptată s-a transformat în iad. „Atât îi duce pe ei capul”

Oana Roman, scandal în plină stradă. Vacanța mult așteptată s-a transformat în iad. „Atât îi duce pe ei capul”

Oana Roman, scandal în plină stradă. Vacanța mult așteptată s-a transformat în iad. „Atât îi duce pe ei capul”
Oana Roman a avut o ieșire nervoasă pe DN1, considerând că polițiștii care dirijau traficul spre stațiunile de munte mai mult încurcă.

Cunoscuta vedetă TV Oana Roman a fost implicată într-un scandal cu polițiștii care dirijau traficul rutier pe drumul spre Brașov. Ea a răbufnit din cauza timpului mare de așteptare, acuzându-i pe polițiști că au blocat circulația și au creat un ambuteiaj, în loc să o descurce.

Ca mulți alți bucureșteni și nu numai, în aceste zile, de minivacanță, Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, a decis să petreacă la munte. Traficul infernal, o obișnuință, de altfel, în aceste zile, spre munte a făcut-o să răbufnească. Și cum nu-și putea vărsa nervii pe ceilalți șoferi, tovarăși de suferință, s-a luat de polițiști. I-a acuzat că au blocat circulația și au generat un adevărat haos.

Oana Roman s-a dezlănțuit pe Instagram, după ce ea și soțul său au fost nevoiți să aștepte aproape două ore la intrarea în municipiul Brașov. Vedeta a fost iritată de faptul că polițiștii de la Rutieră au creat o aglomerație infernală, blocând traficul. Iar acest lucru s-a petrecut deoarece doreau să facă loc pentru două autoturisme care doreau să treacă.

sursa foto. EVZ

Oana Roman s-a dezlănțuit împotriva polițiștilor

„Ferească Dumnezeu… e coloană, stăm de două ore în șir și ei opresc circulația să treacă două mașini. Atât îi duce capul. De aia e coloană interminabilă pentru doi deștepți care stau și încurcă tot pentru că sunt incapabili să gândească”, a spus Oana Roman extrem de furioasă.

Ea a afirmat că își asuma fiecare cuvânt insultător pe care l-a rostit la adresa lucrătorilor din poliția rutieră.  Iar acest lucru chiar dacă, din acest motiv, se va alege cu o amendă.

„Atât îi duce pe ei capul, Poliția Română bravo, sunteți niște minunați, deștepți, extraordinari și mă aștept să-mi dați și amendă că am vorbit urât de voi că nu sunteți în stare de nimic, vă bateți joc de oameni și de timpul lor”, a mai afirmat Oana Roman pe Instagram.

 


Accesează: