Oana Roman, gest emoționant de ziua Mioarei Roman. „Te iubesc, mamă”

Oana Roman, gest emoționant de ziua Mioarei Roman. „Te iubesc, mamă” Oana Roman. Sursa foto: Youtube

Oana Roman nu ezită să se exprime prin intermediul rețelelor de socializare, chiar și după decesul mamei sale, Mioara Roman. În ziua în care cea care i-a dat viața ar fi împlinit 84 de ani, Oana Roman a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, din care reiese că iubirea necondiționată nu se măsoară în „timp”.

Oana Roman, mesaj emoționant în ziua în care mama sa ar fi împlinit 84 de ani

Oana Roman

Mioara Roman. Sursa foto: Instagram

„Azi, mama ar fi împlinit 84 de ani. Sper să sărbătorești în Cerurile Sfinte cu cei dragi ai tăi pe care i-ai reîntâlnit acolo... Te iubesc, mamă!”, s-a exprimat Oana Roman pe pagina sa de Facebook.

Mioara Roman s-a stins din viață în urmă cu două luni(n.r februarie 2024), după o lungă suferință. Ea era internată la un azil privat și cea care o vizita frecvent era fiica sa cea mică, Oana.

În ultimii ani din viață, în afară de fiice, Mioarei Roman nu i-a mai fost alături de nimeni. Fostul său soț, Petre Roman, a venit la priveghi doar câteva minute, iar în ziua înmormântării a lipsit, menționând că „vrea să păstreze fostei consoarte o memorie frumoasă”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Catinca și Oana Roman, relație plină de controverse

Oana și Catinca Roman

Sursa foto: COLAJ EVZ

Deși la capătăiul mamei lor s-au îmbrățișat, tensiunile dintre cele două surori vitrege, Catinca și Oana nu au dispărut.

Surse apropiate celor două vorbesc că supărările pleacă de la datoria de 300.000 de euro către RA-APPS, suma reprezentând restanțele la plata chiriei și întreținerii vilei de protocol în care a locuit cu fostul soț, Petre Roman, pe vremea când acesta era prim-ministrul României. Catinca Roman a menționat că „nu a primit” moștenire, prin urmare, nu poate contribui la plata datoriei, așa cum prevede, de fapt, Codul Civil, privind moștenirea și preluarea datoriilor de către succesori.

„Ce avere am? N-am, am un apartament, atât, lăsat de tata”, a menționat Catinca Roman, în cadrul unei emisiuni difuzată de Antena1.