Oana Roman își învață fiica ce înseamnă privațiunile vedetelor. Recent, fiica lui Petre Roman a început filmările pentru emisiunea ”Mămici de pitici, cu lipici”. Vedeta nu filmează singură, ci împreuna cu fiica ei în vârstă de 6 ani, Maria Isabela.

Micuța este la fel de încântată de emisiune precum Oana. “Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Şi pentru mine este o premieră, a venit ca un balsam pentru suflet, ca un pansament, dar nu am emoţii! Vă anunț oficial că din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici”, a declarat fiica lui Roman în urmă cu o săptămână.

Oana Roman și fiică-sa, filmare la -11 grade

În weekend cele două au plecat la Sibiu pentru noi filmări în cadrul emisiunii. Și pentru că viața de vedetă nu e ușoară, Oana a vrut să-i arate și fiicei sale ce înseamnă să fii celebritate. Astfel, cele două au trebuit să filmeze două zile pe un frig cumplit de -11 grade. ”Și ieri și azi am filmat pe un ger cumplit. Încă suntem ok!”, a scris Oana pe Instragram.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.