Evenimentul Zilei > Monden > Oana Roman își învață fiica de mică cu asta
Oana Roman își învață fiica de mică cu asta

Oana Roman își învață fiica de mică cu asta

Din 14 Ianuarie, Oana Roman face parte din emisiunea ”Mămici de pitici, cu lipici” de la Antena Stars. Vedeta apare împreună cu fiică-sa, Isabela, pe care o învață de mică ce înseamnă celebritatea.

Oana Roman își învață fiica ce înseamnă privațiunile vedetelor. Recent, fiica lui Petre Roman a început filmările pentru emisiunea ”Mămici de pitici, cu lipici”. Vedeta nu filmează singură, ci împreuna cu fiica ei în vârstă de 6 ani, Maria Isabela.

Micuța este la fel de încântată de emisiune precum Oana. “Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Şi pentru mine este o premieră, a venit ca un balsam pentru suflet, ca un pansament, dar nu am emoţii! Vă anunț oficial că din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici”, a declarat fiica lui Roman în urmă cu o săptămână.

Oana Roman și fiică-sa, filmare la -11 grade

În weekend cele două au plecat la Sibiu pentru noi filmări în cadrul emisiunii. Și pentru că viața de vedetă nu e ușoară, Oana a vrut să-i arate și fiicei sale ce înseamnă să fii celebritate. Astfel, cele două au trebuit să filmeze două zile pe un frig cumplit de -11 grade. ”Și ieri și azi am filmat pe un ger cumplit. Încă suntem ok!”, a scris Oana pe Instragram.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.