Evenimentul Zilei > Monden > Oana Roman, anunț după 9 ani de relație. Ce s-a întâmplat între ea și Marius Elisei
Oana Roman, anunț după 9 ani de relație. Ce s-a întâmplat între ea și Marius Elisei

Oana Roman, anunț după 9 ani de relație. Ce s-a întâmplat între ea și Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au trecut prin multe momente dificile, dar iubirea i-a făcut să nu renunțe unul la celălalt. Iubitul vedetei și-a anunțat fanii că relația lor nu mai este ca în filme. Au avut un scandal de proporții.

Oana Roman și Marius Elisei au divorţat oficial, dar au decis să își ofere o nouă șansă. Aceștia și-au arătat iubirea pe rețelele de socializare și au pozat în familie perfectă, dar adevărul este total opus. Iubitul vedetei a scris un mesaj neașteptat, iar comentariile nu au încetat să apară.

„Cine nu mă vrea… nu mă vrea… asta e… nu oblig”, a spus Marius Elisei pe Instagram.

Vedeta este mai hotărâtă ca niciodată să nu-l piardă pe alesul inimii ei. Aceasta își arată admirația față de el cu fiecare ocazie.

”Azi, 9 ani de la primul sărut, de la prima îmbrățișare, de la prima zi a relației noastre! 9 ani în care am primit o minune, o perfecțiune, dar și multe încercări tare grele!

Important e să mergem mai departe în lumina minunii noastre și să luptăm împreună, oricât de greu ar fi uneori! Sper să avem această înțelepciune! @eliseimarius”, a scris Oana pe Instagram, alături de o fotografie cu ea și Marius Elisei.

Relație cu năbădăi

Anul trecut, Oana Roman a decis să divorțeze de Marius Elisei, dar nu a putut rezista mult fără el. Aceasta a mărturisit că perioada de separare a făcut-o să realizeze cât de importantă este prezența lui.

„E un echilibru care era necesar și poate, cumva, ăsta a fost prețul pe care a trebuit să îl plătim. Să avem un declic și să înțelegem că trebuie să fim împreună, de fapt. Cu siguranță ne-am dat seama că separați ne e mult mai greu și că nu suntem OK”, a declarat Oana Roman.

„După 9 ani, am adunat împreună o viață de amintiri și avem un copil minunat. Nu a fost ușor, nici lin. Ne-am greșit reciproc de multe ori, mai avem încă multe de învățat și de făcut împreună, dar am trăit multă fericire, multe împliniri și multe realizări.

De multe ori am căzut în capcana răului amândoi. Dar am reușit mereu să ne întoarcem spre lumină și să prețuim iubirea. Sper ca drumul ăsta să fie mai lin și mai frumos pentru că avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere și recunoștință, cu iubire și înțelegere, cu puterea de a cere iertare când greșim”, a mai spus ea, potrivit Cancan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: