Evenimentul Zilei > Monden > Problemele se țin scai de Oana Roman: „Am dureri groaznice!” Se întâmplă chiar în cea mai importantă zi din viața ei
Problemele se țin scai de Oana Roman: „Am dureri groaznice!” Se întâmplă chiar în cea mai importantă zi din viața ei

Problemele se țin scai de Oana Roman: „Am dureri groaznice!” Se întâmplă chiar în cea mai importantă zi din viața ei

Oana Roman s-a confruntat cu o mulțime de probleme chiar la începutul anului 2022. După ce mama sa a fost internată de urgență în spital, vedeta a povestit că a cedat și a început să aibă dureri groaznice.

Oana Roman este foarte apreciată de utilizatorii rețelelor de socializare. Aceasta le-a transmis fanilor că trece prin clipe cumplite chiar în ziua în care împlinește 9 ani de relație cu Marius Elisei. Vedeta a declarat că nu va putea fi prezentă pe Internet azi.

Fiica lui Petre Roman a aflat că are otită, iar boala i-a stricat planurile cu iubitul ei. Oana Roman le-a promis fanilor că se va întoarce pe rețelele de socializare după ce își va trata problema de sănătate.

„Lipsesc azi motivat. Am făcut otită și am dureri groaznice. Revin cum mă simt mai bine. Vă pup”, a spus Oană Roman.

Problemele de sănătate i-au stricat planurile vedetei, mai ales că rețelele de socializare sunt o sursă de venit pentru aceasta.

Problemele se țin scai de Oana Roman

Oana Roman nu s-a putut bucura de sărbătorile de iarnă, dar nici de începutul noului an. Mama sa este grav bolnavă și a fost internată la o clinică privată. Medicii încearcă să o pună pe picioare, dar problemele de sănătate sunt din ce în ce mai grave.

sursa: Instagram

„Din păcate, bătrânețea nu iartă pe nimeni. Eu sunt foarte împăcată cu faptul că știu că mama primește cele mai bune îngrijiri posibile având în vedere starea ei de sănătate.(…) Ea are nevoie zilnic și în permanență de îngrijire, de monitorizare, de diverse proceduri și tratamente kinetoterapeutice, masaj, medicamente și altele.(…) Timp de 10 zile în fiecare lună face un tratament cu perfuzii. Trebuie să facă kinetoterapie în fiecare zi pentru că are o pareză la o mână pe care nu și-o mai poate folosi deloc.

Și pentru că nu-și mai poate folosi deloc mâna trebuie să fie ajutată, practic în toate activitățile pe care le face.(…) Acolo este o persoană care zilnic îi face aceste proceduri, gimnastică, masaj, kineto, perfuzii, medicamentație și tot ce îi trebuie. (…) Aceste lucruri acasă sunt imposibil de făcut așa cum trebuie și de aceea ea este acolo”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Fiica lui Petre Roman își vizitează mama cu fiecare ocazie și se asigură că este tratată cum trebuie în această perioadă dificilă.

”Eu, personal, merg să o văd o zi da, o zi nu, mai puțin în zilele în care sunt plecată.(…) În zilele în care se simte bine și nu are perfuzii o duc la coafor, bem o cafea sau vine acasă o jumătate de zi, dar altfel ea necesită niște îngrijiri pe care le poate primi doar de la persoane de specialitate”, a mai spus Oana Roman, despre mamei ei, potrivit Spynews.ro