Evenimentul Zilei > Monden > Marius Elisei, mai îndrăgostit ca niciodată. Cui îi cumpără flori
Marius Elisei, mai îndrăgostit ca niciodată. Cui îi cumpără flori

Marius Elisei, mai îndrăgostit ca niciodată. Cui îi cumpără flori

S-a despărțit de Oana Roman, dar îl trage ața tot la ea. Ce a făcut Marius Elisei pentru fosta soție. Bruneta a spus tot.

N-a putut Marius Elisei să o uite pe Oana Roman? Așa se pare, pentru că bărbatul pare că vrea să se întoarcă la mama copilului său.

Marius Elisei, mai îndrăgostit ca niciodată. Cui îi cumpără flori

Oana Roman și-a surprins fanii din mediul online cu ultima postare. Vedeta a apărut la restaurant, în compania lui Marius Elisei și s-au relaxat, ca-n vremurile bune. Aceasta a făcut o fotografie când ciocneau paharele și a postat poza, iar fanii au început să-și dea cu părerea că cei doi s-ar împăca. Și nu au fost departe de adevăr…. Pentru că Oana a recunoscut că Marius încearcă să o recucerească și se comportă cu ea ca la începuturile relației. Ce-i drept, vedeta nu ar spune nu unei împăcări, însă a recunoscut că încă se gândește dacă să facă pasul cel mare.

„Ne-am văzut un pic mai des în ultima perioadă, mai ales că lucrăm și pentru site din nou”

”Ea a fost foarte fericită că ne-a avut pe amândoi. Ne-am văzut un pic mai des în ultima perioadă, mai ales că lucrăm și pentru site din nou. Și azi am fost cu Isa să-i cumpărăm niște lucruri și a zis că e foarte fericită că ne vede mai des împreună. (…) Sunt încă în faza în care cumpănesc foarte bine lucrurile. (…) Nu știu ce să zic…. Deocamdată, vedem …. El pare într-o fază vizibil îmbunătățită. De o săptămână încoace pare că lucrurile s-au mai schimbat, dar eu vreau să cumpănesc foarte bine”, a declarat vedeta.

„Marius e galant și romantic”

Schimbarea lui Marius Elisei este radicală, a recunoscut Oana. El îi cumpără flori, o curtează, iar comportamentul lui din prezent nu are nici o greșeală. Pe de altă parte, Oana e nostalgică, pentru că pe 15 iunie s-ar fi împlinit șapte de ani de când au făcut cununia religioasă.

”Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut. (…) Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică”, a mai spus fiica lui Petre Roman.

Au fost plecați la munte

Cu puțin timp în urmă, cei doi au fost plecați într-o escapadă la munte, la Poiana Brașov, fiind cazați la un hotel unde Oana și-a dorit mulți ani să ajungă. A fost o surpriză pe care Marius le-a făcut-o fetelor și totul a fost plătit din banii săi.