Evenimentul ZileiMondenPetre Roman vrea să-și împace fiica cu Marius Elisei. De ce se implică fostul premier

Petre Roman vrea să-și împace fiica cu Marius Elisei. De ce se implică fostul premier

Petre Roman vrea să-și împace fiica cu Marius Elisei. De ce se implică fostul premier
Se întâmplă lucruri în familia Oanei Roman. Vedeta a făcut publice, recent, pe rețelele de socializare, informații despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara. Aceasta are 80 de ani și suferă de la multe afecțiuni, printre care și Parkinson.

Oana Roman a avut parte în ultima perioadă de șocuri unul după altul. Boala mamei, divorțul, refuzul fostului soț de a petrece vacanțe cu ea și fiica lor, apoi mini-vacanța surpriză organizată de acesta. Nici nu mai știe ce să zică. Dar, trăiește clipa. Și se îngrijește atent de mama ei, Mioara Roman.

Nevoită să se ducă la farmacie să îi cumpere mamei ei rețeta de medicamente pentru următoarele două luni, Oana Roman a rămas șocată atunci când a văzut cât de multe sunt.

„Am avut o zi plină! Am filmat ore întregi pentru emisiune, am fost la medicul de familie să îi iau reţeta mamei. Am avut programare. Voiam să vă arăt ceva. O pungă plină de medicamente. Astea îi ajung două luni. Cred că sunt 20 de cutii de medicamente. Asta este…”, a povestit Oana Roman pe pagina personală de Instagram.

Fostul premier are planuri pentru fiica lui

Petre Roman este foarte atent în ultima perioadă cu fiica sa. Fostul premier o contactează des, ca să afle noutățile și ca să îi fie aproape. Știe că nu e ușor să treci printr-un divorț și se gândește că Oana are nevoie de tot sprijinul din partea familiei și a celor dragi. Chiar Oana a vorbit despre acest lucru. Se pare că Petre Roman vrea să îi împace, pe fiica sa și pe fostul ginere, Marius Elisei.

Marius Elisei divorțul Oana Roman

„Am vrut să o internez (pe Mioara Roman), dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-şi folosească o mână! E greu, nu eşti pregătit! Tata ştie, dar ce poate să facă? El m-a sunat foarte mult acum, m-a întrebat dacă vreau să mă ajute, să aibă o discuţie cu Marius”, a dezvăluit Oana Roman cu ceva timp în urmă.

Ce afecțiuni are mama Oanei Roman

Mioara Roman are 80 de ani, iar bătrânețea îi este grea. Ea a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă și periculoasă. Ea a fost internată în ultimele luni la un centru de recuperare, iar acum a revenit acasă. Stă cu fiica sa și cu nepoata ei, Isabela. Potrivit Oanei Roman deprecierea stării mamei sale a fost agresivă.

„Mama are multe afecţiuni, dacă o vezi nu o recunoşti. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. (…) Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viaţa. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana Roman, în urmă cu câteva luni, la Kanal D.

Sursa foto: Instagram


Accesează: