Evenimentul Zilei > Monden > Înșelată și cu datorii… Oana Radu a spus adevărul despre Alin
Înșelată și cu datorii… Oana Radu a spus adevărul despre Alin

Înșelată și cu datorii… Oana Radu a spus adevărul despre Alin

O nouă serie de dezvăluiri șocante cutremură lumea showbizului din România. Oana Radu a dat tot „din casă” despre relația cu Alin, despre care spune că a înșelat-o.

Iubitul Oanei Radu a murit la sfârșitul anului trecut, după ce a fost incendiat în scara unui bloc din Craiova. Cei doi erau împreună de trei ani, iar artista a suferit mult după ce Alin s-a stins din viață. Acum, vedeta face dezvăluiri șocante și recunoaște că relația lor nu era tocmai una bună.

Se pare că Alin a înșelat-o de mai multe ori pe Oana Radu, iar acum după moarte, a lăsat-o cu datorii imense. „Nu vreau să vorbesc despre un om mort care nu se poate apăra ca să-mi iau eu mie apărarea.[…] Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel cum mi-aș fi dorit să cred”, a spus artista într-o emisiune TV, potrivit Spynews.

Chiar dacă a afirmat de mai multe ori că l-a iubit și că relația sa cu Alin a fost cât se poate de frumoasă, timp de trei ani cântăreața a trecut prin multe suferințe. ”Eu în trei ani am trăit multe lucruri, atât fizic, cât și psihic”, a precizat cântăreața.

Oana Radu a fost tot timpul la spital în timp ce fostul iubit se zbătea între viață și moarte, dar a realizat că poate bărbatul pe care  l-a iubit nu merita acest lucru, după tot ce s-a întâmplat între ei.

„Alin m-a făcut foarte fericită la început. Relația noastră a fost foarte frumoasă la început, s-a transformat apoi. N-a fost un om rău, n-a fost un tiran, dar au fost multe lucruri care pe mine m-au rănit”, a mai spus aceasta în emisiunea TV.