Totul s-a petrecut într-un cartier din Iași, destul de aproape de centrul orașului. Doi câini din rasa Boxer au scăpat din curtea în care erau ținuți și au atacat o adolescentă de 15 ani care trecea pe stradă. Pentru a evada, câinii au sărit peste un gard de 2 m înălțime. 

Alți doi bărbați au fost răniți, când au încercat să intervină. Întreaga întâmplare a fost filmată de o vecină. Patrupezii s-au liniștit abia în momentul în care proprieteara a ieșit să-i liniștească, informează Digi 24. 

În urma celor întâmplate, victimele au fost transportate de urgență la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate. Unul dintre cei doi bărbați s-a ales cu răni serioase la picior și cu mai multe plăgi deschise. 

Vecinii spun că au făcut nenumărat plângeri, după ce patrupezii au atacat în trecut și alte persoane, însă nu s-au luat măsuri. Proprietara câinilor spune ca are toate actele în regulă pentru a-i ține în curte. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele ei, mai informează sursa citată.

La faţa locului au ajuns un echipaj al SMURD şi un altul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, toate cele trei persoane fiind transportate la spital. Primele informaţii arată că unul dintre bărbaţi este în stare mai gravă, potrivit presei locale.

 

Te-ar putea interesa și: