Megan Ireland, o bloggeriţă de lifestyle din Australia a publicat o fotografie în care împărtăşeşte bucuria sarcinii cu comunitatea de cititori, însă, femeia a fost şocată, ba chiar dezgustată să descopere că imaginea a ajuns pe un site pentru adulţi, distribuită de un preggophil, adică un individ cu un fetiş ciudat, care se excită la vederea imaginilor cu femei gravide. 

„Pur şi simplu mi s-a făcut rău. Este vorba de copilul meu, iar persoanele care văd această fotografie fac lucruri absolut scârboase”, a spus Megan Ireland. 

O asociaţie din Australia, privind protecţia viitoarelor mame a semnalat o situaţie neaşteptată, când s-a descoperit un profil de pe o reţea socială „Afina” care colecţia fotografii cu femei însărcinate din mai multe grupuri online de profil. „Afina” se dădea drept o localnică şi încuraja femeile să posteze fotografii cu evoluţia sarcinilor lor. Asociaţia a mai adăugat faptul că de pe acest profil, materialele vizuale ajungeau pe diferite site-uri frecventate de personaje cu fetish-uri aparte. 

Megan a spus că habar nu avea de această situaţie, însă un amic i-a trimis un articol din Daily Mail, în care se dezbătea această problemă. Femeia a declarat că până în acest moment, nu putea să conceapă că astfel de situaţii pot exista. 

Megan Ireland a luat atitudine pentru a avertiza şi alte mămici să nu mai posteze fotografii cu burticile lor fiindcă pe internet există numeroşi indivizi rău intenţionaţi care vor folosi aceste materiale într-un mod dezgustător, ştirbind toată semnificaţia lor reală. 

Citește și: