După ce a scos o piesă muzicală alături de KC Pozzy, chiar pe 1 mai, Laurette dorește să meargă la el, la Londra, acolo unde îți are studioul. Oficial vedeta spune că dorește să meargă să filmeze un videoclip spectaculos dar, deși nu recunoaște direct, dă de înțeles că Pozzy ar fi noul iubit.

„M-am plictisit, vreau să plec. Am de filmat un video în Londra, mă așteaptă gașca acolo. Am stat singură în perioada izolării și aștept să plec, să stau izolată trei zile și trei nopți acolo cu Pozzy!”, a dezvăluit Laurette pentru cancan.ro.

Alături de Pozzy, un rapper cunoscut în Marea Britanie, Laurette a scos piesa „African Queen” despre care spune că este foarte încântată:  „Sunt foarte încântată de cum a ieșit, aștept cu nerăbdare să ajung în Londra să filmăm și videoclipul. O să vină și el în țară, în România, pentru că vor fi și alte proiecte musicale”, a mai spus mulatra.

Cei doi s-ar fi cunoscut într-un club, în capital britanică, în urmă cu mai mulți ani, prilej cu care au discutat și despre o posibilă colaborare.