Daniel Ghiță, fost luptător în K1, crede că starea de urgență impusă în România este o măsură exagerată. Sportivul a postat un mesaj virulent pe Facebook în care dezaprobă măsurile luate în această situație de criză profundă, în privința granițelor țării.

„Respect unui OM de omenie! Frumos gest, Gigi Becali vă arată cum trebuie să fim de uniți la greu! Empatie, unitate și fără egoism! Decretul cu starea de urgență este o aberație! Ce facem? Folosim armata la granițe și împușcăm românii care vor să vină acasă? Nu sunt frații noștri? Unii stau fără acte și bani blocați prin Italia. Îi lăsăm singuri? Nu-i ajutăm? Cum să blocăm granițele și să nu lăsăm frații noștri să vină acasă. Puneți scanere la graniță, să facă teste, cine nu e infectat să plece acasă. Cei infectați sa rămână în carantină. Nu vă mai ajuta UE? Ăștia care au colonizat România.

Rugați-vă la Dumnezeu, ăla pe care-l înjurați, să trecem peste aceste clipe grele. Nu intrați în panică, ajutați pe cei care au nevoie de ajutor. Dumnezeu să ocrotească poporul român! Doamne Ajută! Uniți vom învinge! Ajunge cu ura, de azi suntem toți o nație, indiferent de partide politice! Nihil Sine Deo”, a scris Ghiță