Au intrat, astfel, în Cartea Recordurilor. Condițiile au fost extrem de grele, nu s-au spălat aproape două săptămâni, au dormit la -30 grade Celsiussi au mâncat numai orez.

„În tot acest timp, a trebuit să filmăm pentru acest proiect special și să arătăm fresh și frumos. A fost greu, dar sunt atât de fericită că am reușit… 18 modele, un vis și o motivatie! P. S. Suntem blocați la 3000 de metri altitudine din cauza vremii nefavorabile, dar suntem fericiți!”, a scris Mădălina pe pagina sa de Facebook.

Mădălina Doroftei s-a născut în Vaslui, are 28 ani și este absolventă a Colegiului Economic „Anghel Rugină” si a Universitătii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, informeazăcolegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă.

După finalizarea studiilor a ales, însă, să devină model, prezentând de-a lungul timpului pentru branduri renumite precum Versace sau Nike. Cea mai recentă prezentare de modă la care a participat a intrat în Cartea Recordurilor datorită locului în care s-a desfășurat – Muntele Everest.

Întregul eveniment a fost o experiență inedită pentru participanți și organizatori, chiar dacă condițiile au fost extrem de grele.

 

Te-ar putea interesa și: