Evenimentul Zilei > Monden > O vasluiancă topmodel a prezentat modă pe Everest și a intrat în Cartea Recordurilor
O vasluiancă topmodel a prezentat modă pe Everest și a intrat în Cartea Recordurilor

O vasluiancă topmodel a prezentat modă pe Everest și a intrat în Cartea Recordurilor

O cheamă Mădălina Doroftei, este model de profesie care, alături de iubitul său, Alessandro Egger și alte 16 modele de top din lume, au urcat pe Muntele Everest și au defilat la 5643 metri altitudine

Au intrat, astfel, în Cartea Recordurilor. Condițiile au fost extrem de grele, nu s-au spălat aproape două săptămâni, au dormit la -30 grade Celsiussi au mâncat numai orez.

„În tot acest timp, a trebuit să filmăm pentru acest proiect special și să arătăm fresh și frumos. A fost greu, dar sunt atât de fericită că am reușit… 18 modele, un vis și o motivatie! P. S. Suntem blocați la 3000 de metri altitudine din cauza vremii nefavorabile, dar suntem fericiți!”, a scris Mădălina pe pagina sa de Facebook.

Mădălina Doroftei s-a născut în Vaslui, are 28 ani și este absolventă a Colegiului Economic „Anghel Rugină” si a Universitătii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, informeazăcolegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă.

După finalizarea studiilor a ales, însă, să devină model, prezentând de-a lungul timpului pentru branduri renumite precum Versace sau Nike. Cea mai recentă prezentare de modă la care a participat a intrat în Cartea Recordurilor datorită locului în care s-a desfășurat – Muntele Everest.

Întregul eveniment a fost o experiență inedită pentru participanți și organizatori, chiar dacă condițiile au fost extrem de grele.