Evenimentul Zilei > International > O tânără a furat banii părinților. A vrut să facă ceva greu de imaginat
O tânără a furat banii părinților. A vrut să facă ceva greu de imaginat

O tânără a furat banii părinților. A vrut să facă ceva greu de imaginat

O adolescentă este acuzată că a furat în două reprize economiile părinților în scopul de a le comandita asasinarea.

Alyssa Hatcher, o adolescentă în vârstă de 17 ani din Florida, a sustras cardul bancar de la părinții săi, pentru a retrage 500 de dolari (aproximativ 450 de euro). Ea le-a spus anchetatorilor că a folosit banii pentru a cumpăra cocaină în valoare de 100 de dolari.

Apoi, un martor a explicat însă că adolescenta i-a oferit restul de bani pentru a angaja un criminal pentru a-i elimina părinții.

Cum planul nu a funcționat, Alyssa a retras apoi 900 de dolari (puțin peste 800 de euro) din contul părinților să plătească un alt potențial ucigaș, scrie Tampa Bay Times

Alerta a fost dată de un prieten al fetei, care a povestit totul unui membru al securității școlii unde învășau, potrivit Fox News.

Tânărul ar fi văzut-o pe Alyssa că oferă o sumă mare de bani unuia dintre cunoscuții lor, cerându-i să găsească o persoană capabilă să-i ucidă părinții.

Prietenul suspectei a marturisit ca Alyssa i-a explicat ca vrea să-și omoare părintii. Alyssa Hatcher se va confrunta cu două acuzații de „solicitare criminală pentru a comite un omor”, a declarat biroul șerifului comitatului Lake, unde trăiește fata.