Evenimentul Zilei > Actualitate > O şoferiţă de 82 de ani a depăşit în mare viteză. Cum a sfârşit vitezomana puteţi vedea în video 
O şoferiţă de 82 de ani a depăşit în mare viteză. Cum a sfârşit vitezomana puteţi vedea în video 

O şoferiţă de 82 de ani a depăşit în mare viteză. Cum a sfârşit vitezomana puteţi vedea în video 

Un accident rutier a fost produs de o femeie, în vârstă de 82 de ani, într-o comună din județul Alba. Întregul eveniment a fost filmat cu un telefon din maşina pe care şoferiţa vitezomană abia o depăşise.

O şoferiţă de 82 de ani din Alba a fost filmată când accelerează şi intră direct în gard: „E nebună”, se aude pe înregistrare făcută din maşina care circula în spatele femeii.

Evenimentul rutier s-a petrecut într-o curbă, la intrare în Bistra. Şoferiţa depăşise cu viteză mare maşina din care se filmează. Pe imagini se vede cum femeia încearcă să mai depăşească un autoturism, iar într-o curbă la stânga pierde controlul volanului şi intră direct într-un gard.

Video AICI

Autoturismul condus de ea revine pe şosea, de-a latul drumului, doar prudenţa făcând ca maşina din spate să nu o lovească în plin. IPJ Alba a anunţat ulterior circumstanţele producerii accidentului: „La data de 26 ianuarie 2020, în jurul orei 19,15, o femeie de 82 de ani, din comuna Bistra, în timp conducea un autoturism pe DN 75, pe raza comunei, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un gard din beton”, relatează observator.
În urma accidentului, conducătoarea auto a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital.