Daniela și Joao vor intra în competiție de la ora 22.15, dar adversarii vor fi cunoscuţi după partidele din această dimineaţă. „Obiectivul nostru este obţinerea a două medalii, vrem să demostrăm încă o dată valoarea şcolii de tenis de masă din România”, spune preşedintele FRTM, Cristinel Romanescu.

În proba de simplu feminin, Camelia Poştoacă Iacob o întâlneşte pe sportiva din Kosovo, Vlona Maloku (de la 11:30, ora României), iar Irina Ciobanu o va înfrunta pe grecoaica Giorgia Zavitsanou, de la ora 12.20. Eliza Samara, Daniela Dodean şi Bernadette Szocs sunt calificate direct pe tabloul principal.

Pe tabloul masculin de simplu, Hunor Szocs îl va întâlni, în calificări, pe finlandezul Otto Tenilla, de la 15:50, în vreme ce Adrian Crişan şi Ovidiu Ionescu au beneficiat de calificări directe pe tabloul principal. La dublu masculin, va debuta în preliminarii și perechea Adrian Crişan – Ovidiu Ionescu împotriva cuplului Frane Kojoc (Croaţia) – Alvaro Robles (Spania), de la ora 20.45. Szocs va pafece echipă cu englezul Sam Walker.