O româncă din Italia și-a lăsat copilul de 8 ani pe străzi, în mijlocul nopții, și a plecat cu un client

O româncă din Italia și-a lăsat copilul de 8 ani pe străzi, în mijlocul nopții, și a plecat cu un client Sursa foto: Arhiva EVZ

Gest iresponsabil făcut de o femeie din Italia, cu origini românești, care și-a lăsat copilul nesupravegheat, în toiul nopții, și a plecat să se prostitueze.

O româncă din Italia este cercetată de autorități pentru că și-a neglijat copilul. Femeia are o fată în vârstă de 8 ani, pe care a părăsit-o pentru a merge împreună cu un bărbat cu care a întreținut relații sexuale. Copilul a rămas singur în parcarea de lângă a doua poartă a Ostiei, de-a lungul drumului de coastă. Acum, românca trebuie să răspundă pentru gestul său iresponsabil și a fost luată la întrebări de polițiști.

Un bărbat i-a alertat pe carabinieri atunci când a văzut o fată de 8 ani rătăcind singură, debusolată, în miezul nopții

Evenimentul cu pricina a avut loc miercuri, 11 august, în jurul orei 3.00 dimineața. O mamă, născută în Italia, dar de origine română, și-a lăsat fetița în vârstă de 8 ani într-o parcare. Fără să se gândească prea mult la consecințele faptei sale, ea plecat cu un bărbat, pentru a întreține relații sexuale.

Un martor care a văzut copila singură, rătăcind stingheră printre maşini, în miezul nopții, a solicitat carabinierilor să intervină pentru a constata ce s-a întâmplat cu copilul. Bărbatul și-a dat seama că este ceva în neregulă cu fata.

Ne puteți urmări și pe Google News

La scurt timp, după apel, o patrulă a intervenit și-a luat minora în custodie. În plus, oamenii legii au depistat-o pe mamă, care a confirmat că a plecat, lăsându-și fiica singură, în parcare, conform Antena 3.

În ciuda gestului iresponsabil făcut de femeie, autoritățile au decis că fata rămâne în îngrijirea mamei. Starea de sănătate a copilului este bună, spun medicii care au consultat-o

Între timp, fetița a fost dusă la spitalul Grassi din Ostia, unde a fost consultată de medicii care au găsit-o într-o stare bună de sănătate. Incidentul a fost raportat serviciilor sociale iar româncă este cercetată acum pentru neglijarea unui minor. În ciuda acestor fapte, fetiţa a fost încredinţată în continuare și se află în îngrijirea mamei.