În primul rând, trebuie spus ceea ce au menționat toate victimele: fata era într-adevăr deosebit de frumoasă. Tânăra acţiona într-un parc din zona centrală. Se aşeza pe bancă lângă bărbaţii singuri, intra în vorbă cu ei, și în final, începea să îi sărute, moment în care le fura portmoneele. Tânăra acționa atât de repede, încât bărbaţii nu îşi dădeau seama ce s-a întâmplat pe moment. Iar după sărut, fata dispărea.

„O fată foarte frumoasă mi-a furat portofelul”, cam așa au reclamat, poliției, toți bărbații, momentul penibil în care s-au trezit jefuiți.

Una din victime, citată de perugiatoday.it, a ştiut să spună doar că o fată foarte frumoasă l-a sărutat în parc şi după ce a plecat şi a ajuns la magazin, și-a dat seama că nu mai are pormoneul.

O altă victimă a povestit că, în timp ce era în parc, o fată frumoasă l-a salutat ca şi când l-ar fi cunoscut. Atras de frumuseţea româncei, italianul a chemat-o lângă el, pe bancă. Din senin, fata l-a sărutat şi l-a întrebat dacă stă în apropiere, făcându-i avansuri. În scurt timp, şi-a dat și el seama că îi lipseşte portmoneul.

Frumoasa româncă a fost reţinută de poliţiştii din Perugia, pentru furt calificat. (Sursa foto: Rana Savalha)