O româncă din Serbia a fost ucisă, pe data de 18 mai, în schimbul sumei de 20.000 de euro. Femeia a fost îngropată în curtea locuinței criminalilor.

Din primele informații comunicate de către autoritățile locale, românca ar fi fost colegă cu o femeie de 68 de ani, pe nume Bogdanka G., și cu fiul ei, Bogdan M., în vârstă de 46 de ani. Cei trei prestau servicii de contabilitate pentru mai mulți vânzători dintr-o piață de vechituri din orașul Panciova, unde românca locuia.

Cum a avut loc tragedia

Conform autorităților locale, victima a cerut celor două persoane să o ajute cu plata dărilor la stat, motiv pentru care le-a înmânat 20.000 de euro. Cei doi criminali, însă, ar fi decis să păstreze banii pentru ei. Prin urmare, au ucis-o pe româncă și au îngropat-o în curtea locuinței lor.

Miercuri, 19 mai, anchetatorii au descoperit trupul victimei în curtea celor doi criminali. Aceștia par să aibă un trecut dubios. Cetățenii din orașul Panciova, Serbia, au comunicat oamenilor legii că cele două persoane sunt în posesia a mai multe imobile. Acestea urmează să fie verificate de către anchetatori.

De asemenea, există suspiciuni precum că cele două persoane ar avea mai multe victime la activ, potrivit presei internaționale, lucru semnalat chiar de către vecini.

Românca urmează să fie supusă unei autopsii care să aducă lumină în cazul de față. Autoritățile au anunțat că vor continua investigația, pentru a se stabili dacă banii au fost singurul motiv pentru care cei doi colegi ai femeii i-au curmat viața, notează Antena 3.

O altă crimă a îngrozit Grecia

Membrii unei temute grupări interlope albaneze au ucis o tânără de 20 de ani, pentru că aceasta le-a văzut feţele în timp ce o ameninţau pentru a intra în posesia bijuteriilor şi a banilor familiei.

Victima este Caroline Crouch, o tânără britanică în vârstă de 20 de ani, iar în prim-plan apar Albanian raiders (jefuitorii albanezi), numele grupării interlope din care fac parte criminalii.

Totul s-a întâmplat după ce casa în care Caroline locuia, alături de soţ şi copilul de 11 luni, a fost spartă de albanezi. În tentativa de a descoperi rapid unde erau banii şi bijuteriile, spărgătorii sadici au strangulat-o pe Caroline Crouch și au ținut o armă la capul copilului.

Înainte de a face asta, atacatorii l-au legat pe Charalambos Anagnostopoulos, care a privit neputincios scenele reprobabile. Oamenii legii cred că britanica ar fi fost ucisă pentru că a văzut trăsăturile infractorilor, care se temeau că astfel vor fi identificaţi de poliţie.