Evenimentul Zilei > Actualitate > O rață cu handicap a învățat cum să meargă din nou într-un scaunul cu rotile. Video viral emoționant
O rață cu handicap a învățat cum să meargă din nou într-un scaunul cu rotile. Video viral emoționant

O rață cu handicap a învățat cum să meargă din nou într-un scaunul cu rotile. Video viral emoționant

O rață a învățat să meargă din nou, datorită unui dispozitiv cu roți care-i susținea greutatea. Un videoclip a devenit viral pe Reedit, fiind o dovadă că lupta cu greutățile vieții are învingători și printre animale.

Rața, numită Kiwi într-un scaun cu rotile schimbător, a cucerit inimile multora. Pentru că uneori internetul prezintă un videoclip atât de drăguț încât nu poți să nu zâmbești. De data aceasta, zâmbetul care vine datorită unui animal luptător. O lecție sub forma unei rațe mici drăguțe pe nume Kiwi care învață cum să meargă din nou cu ajutorul unui scaun cu rotile personalizat. O rață care te face să uiți că ele pot sta și pe masă sub formă de preparate apetisante. Mai că devii vegan…

În timp ce Kiwi poate încă să zboare, mai întâi trebuie să învețe din nou cum să meargă. Cu ajutorul acestui scaun cu rotile special realizat, ea își recâștigă încet utilizarea picioarelor cu palmă, lăsând spectatorii înspăimântați de angajamentul ei curajos față de sarcină. Chiar mai adorabil este companionul pe care Kiwi l-a găsit să i se alăture în călătoria ei de a-și recâștiga folosirea rotilelor.

În videoclip, Kiwi poate fi văzut deasupra unui dispozitiv unic cu patru roți, asemănător unui scaun cu rotile, care îi ajută să-și susțină greutatea corporală pe măsură ce își croiește drum înainte folosind picioarele. În timp ce alunecă, i se alătură un tovarăș uman, care, în semn de solidaritate cu rața pufoasă, și-a pus o pereche de patine cu role pentru a se alătura lui Kiwi în călătoria ei spre o sănătate deplină.

Femeia o ajută pe Kiwi, încearcă să-l ghideze pe drum și să-și ajusteze poziția din când în când. Totul pe măsură ce rața își testează picioarele, în timp ce este ajutată de noul set de roți.

Postarea a adunat de atunci peste 281.000 de vizualizări pe Gfycat, iar utilizatorii Reddit au vizionat videoclipul comun pentru a-și exprima încântarea că Kiwi și-a găsit din nou picioarele. După cum a comentat o persoană: Când știu că pe planeta asta mai sunt oameni cărora le pasă atât de mult de animale, știu că mai avem o speranță.

S-ar putea să fi crezut că ai văzut totul, dar Kiwi îți va dovedi că ai greșit. Îi dorim raței hotărâte toate cele bune și o recuperare rapidă. Uitați-va la video-ul de mai jos. Și nu uitați să zâmbiți.