Evenimentul Zilei > Actualitate > O profesoară din Bucureşti sare la gâtul lui Firea: ,, Încercaţi să cârpiţi (problemele) cu astfel de improvizaţii”
O profesoară din Bucureşti sare la gâtul lui Firea: ,, Încercaţi să  cârpiţi (problemele) cu astfel de improvizaţii”

O profesoară din Bucureşti sare la gâtul lui Firea: ,, Încercaţi să cârpiţi (problemele) cu astfel de improvizaţii”

După ce a hotărât, împreună cu ISMB, că elevii pot veni marţi şi meircuri mai târziu la şcoală, o profesoară i-a transmis Gabrielei Firea un mesaj dur. Profesoara reclamă că măsurilele primarului sunt doar improvizaţii prin care îşi rezolvă problemele edilitare.

Mesajul tinerei profesoarei a strâns în prima zi peste o mie de aprecieri şi sute de distribuiri.

În atenția doamnei primar Gabriela Firea:
Vă informez că nu voi da curs "dispoziției" dumneavoastră de a nu pune absențe miercuri până la ora 9.30, întrucât primarul nu are atribuții de manager al procesului didactic. 
Vă rog să nu mai induceți confuzie în rândul părinților și elevilor şi să permiteți inspectoratului şcolar să ia şi să comunice măsuri de acest fel. 
Fie vă asumați închiderea şcolilor în continuare, fie reveniți la rezolvarea problemelor edilitare, pe care pesemne încercați să le cârpiți cu asemenea improvizații.
Ca profesor, eu nu pot şti motivul pentru care un elev absentează: din cauza zăpezii sau pentru că fumează etnobotanice în toaleta şcolii. Ca părinte, nu trebuie să las la latitudinea copilului dacă să meargă sau nu la şcoală pentru că nu i se pun absențe
”, a scris profesoara Cristina Tunegaru, luni, pe pagina de Facebook.