Evenimentul Zilei > Monden > O nouă relație înfiripată în showbiz-ul din România? Ar putea fi bomba anului
O nouă relație înfiripată în showbiz-ul din România? Ar putea fi bomba anului

O nouă relație înfiripată în showbiz-ul din România? Ar putea fi bomba anului

Artista Ana Baniciu se pare că și-a găsit sufletul pereche după ce l-a căutat ani de zile.

O celebră vedetă a decis să renunțe la singurătate, motiv pentru care a postat mai multe imagini, în mediul online, împreună cu un bărbat necunoscut. Cântăreața Ana Baniciu nu a vorbit niciodată despre relațiile ei personale, și mai ales despre viața sa sentimentală. Însă în ultimul timp au apărut mai multe indicii conform cărora cântăreața pare că este într-o nouă relație. Într-o fotografie postată recent pe o rețea de socializare, Ana Baniciu ține mâna unui bărbat în timp ce se afla întinsă pe un pat. Fotografia sugerează faptul că Ana Baniciu și-a gasit perechea, deși cu puțin timp în urmă ea se arăta nemulțumită de faptul că nu își găsește un iubit, potrivit cancan.ro. 

Cine este sufletul pereche al Anei Baniciu

În mass- media au apărut în ultima vreme zvonuri potrivit cărora bărbatul misterios cu care artista ar avea o relație ar fi Edy Kovacs, un afacerist de succes. Relația nu a fost confirmată până acum de către artista Ana Baniciu. Presa de scandal a mai relatat despre relaţia celor doi, însă Ana Baniciu nu a confirmat nici un zvon pâna la ora actuală, în special deoarece nu ar dori să afecteze în niciun fel imaginea tatălui ei. A spus acest lucru chiar artista, în cadrul unui interviu acordat.

„Purtând numele de Baniciu, am o responsabilitate foarte mare. Spre exemplu, eu nu aș putea să pozez niciodată în Playboy. Nu că mi-aș dori, dar zic așa ca idee. Dar dacă mi-aș dori să pozez într-o revistă de genul, deșucheată, nu aș putea pentru că ar fi un mare haos și ar fi numele tatălui meu în joc.

Exagerez acum, dar asta se întâmplă în general. Nu pot să fac lucruri wow. Trebuie să am mereu responsabilitatea asta pe umeri și să fiu conștientă că totuși îl pot face de râs”, a declarat Ana Baniciu. Se va vedea dacă cei doi vor recunoaște relația sau dacă bărbatul misterios alături de care apare Ana este chiar Edy Kovacs, potrivit cancan,ro,

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News