Evenimentul Zilei > Monden > Ramona Lăzuran șochează din nou. Fostul „iepuraș” Playboy a dat lovitura la Mamaia
Ramona Lăzuran șochează din nou. Fostul „iepuraș” Playboy a dat lovitura la Mamaia

Ramona Lăzuran șochează din nou. Fostul „iepuraș” Playboy a dat lovitura la Mamaia

În urmă cu mai bine de un deceniu, Ramona Lăzuran apărea pe coperta celebrei reviste Playboy și răvășea mințile tuturor bărbaților cu formele ei apetisante.

Între timp, fostul „iepuraș” s-a maturizat și concurează cu succes la titlul de cea mai responsabilă mămică din showbiz. Pe plajă a reușit, totuși, să atragă privirile tăticilor.

Timpul nu a lăsat amprente foarte vizibile pe corpul Ramonei Lăzuran care arată la cei 40 de ani ai săi aproape ca în prima tinerețe.

Să ne reamintim că, Ramona Lăzuran făcea furori în urmă cu 10-12 ani  la prezentările de modă sau în reviste celebre, precum Playboy. În acele vremuri, Ramona răvășea mințile tuturor bărbaților cu formele ei apetisante.

Nici acum nu arată rău, ci dimpotrivă. Fostul „iepuraș” s-a maturizat și concurează cu succes la titlul de cea mai responsabilă mămică din showbiz.

Recent, Ramona a fost la mare și din nou a atras toate privirile bărbaților.

Ramona Lăzuran a fost pe una dintre plajele din Mamaia, unde a ales să se relaxeze alături de fiica ei.

Chiar dacă și-a mai pierdut din strălucirea de odinioară, care a venit la pachet cu celebritatea, Ramona Lăzuran nu a trecut chiar neobservată pe plajă.

Puțin camuflată de pălăria imensă și ochelarii de soare, , Ramona Lăzuran a petrecut în compania persoanelor dragi, pe o plajă din Mamaia. Din sclipirea de altădată doar bustul generos, siliconat, pare că a „fentat” trecerea timpului. Bărbații care se aflau prin zonă n-au ezitat și au tras cu ochiul la „bijuteriile” vedetei, puse în valoare și de costumul de baie.

Ca o femeie responsabilă, a avut mereu grijă de fiica sa, pe care n-a scăpat-o din ochi niciun moment. I-a făcut mai tot timpul poze și a filmat-o cu telefonul mobil, mai ceva ca un fotograf.

În urmă cu mult timp, prin oraș s-a zvonit că fostul ”iepuraș” Playboy ar fi avut o relație interzisă cu actorul Mugur Mihăescu, interpretul faimosului Garcea. Deși era căsătorit la vremea respectivă, actorul nu ar fi ținut cont și s-ar fi iubit aproape un an cu focoasa vedetă Playboy.

Dar nu numai din cauza acestui subiect a atras atemția în mass-media. Vedeta Playboy Ramona Lăzuran a declarat că singura femeie cu care ar face dragoste ar fi, Biaca Drăguşanu.

Fosta iubită a lui Mugur Mihăiescu a spus că dacă ar fi lesbiană singura femeie din România cu care ar fi tentată să facă amor este Bianca Drăguşanu, potrivit cancan.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.