Evenimentul Zilei > Monden > O nouă lovitură în media. Concurența tremură la acest gând
O nouă lovitură în media. Concurența tremură la acest gând

O nouă lovitură în media. Concurența tremură la acest gând

Mircea Radu revine la TVR pentru o nouă emisiune pe care postul public o are în producție.

Potrivit paginademedia.ro, este vorba despre formatul recent achiziționat „Down the road. Aventura”, care va fi difuzat la TVR 1, din luna decembrie.

Timp de opt zile, Mircea Radu îi va însoţi pe cei opt tineri cu Sindromul Down, care sunt personaje principale în noul reality.

„Cred că „Down the road. Aventura” va fi un „hit”. Dincolo de asta, va fi un program iubit de telespectatori, pentru că putem fi martori la aventura vieţii unor tineri. Plecăm într-o excursie, în care nu contează destinaţia, ci doar călătoria. În decursul celor opt zile în care vom fi împreună, ne vom distra, vom râde, vom plânge şi ne vom emoţiona.

Vom trece prin toate stările de la bucurie la tristeţe, de la reţinere la voinţă şi curaj. La început, mi-am zis că voi fi alături de tineri în călătoria vieţii lor. Apoi, mi-am dat seama că ei m-au luat pe mine în călătoria vieţii mele, într-o călătorie interioară a celui care sunt şi a celui care cu siguranţă am devenit după întâlnirea cu prietenii mei speciali”, a declarat Mircea Radu.

Formatul original, „Down the road”, este produs de VRT, Belgia şi a înregistrat un real succes în ţara de origine, unde deja a ajuns la cel de-al treilea sezon.