Evenimentul Zilei > Politica > O nouă gafă „Made in România” dă apă la moara propagandei rusești. Diplomat rus: „Mulțumesc, dle Fifor pentru adevărul spontan”
O nouă gafă  „Made in România” dă apă la moara propagandei rusești. Diplomat rus: „Mulțumesc, dle Fifor pentru adevărul spontan”

O nouă gafă „Made in România” dă apă la moara propagandei rusești. Diplomat rus: „Mulțumesc, dle Fifor pentru adevărul spontan”

Fifor, lăudat de ruși. Oficial al Ambasadei: ”Declarația e încă o dovadă că scutul din Deveselu reprezintă o ameninţare directă la adresa Rusiei”

”Declarația lui Fifor este încă o dovadă că scutul american din Deveselu reprezintă o ameninţare directă şi imediată la adresa securităţii naţionale Federației Ruse”, a scris miercuri pe contul personal de Facebook Pavel Alekseenko, oficial de prim rang al Ambasadei Ruse la București.

”Mulțumesc, dle Fifor pentru adevărul spontan”, a mai scris joi Pavel Alekseenko pe contul său.

Diplomatul rus a postat pe contul său și un articol publicat de Sputnik, portavocea propagandei ruse în România.

Alekseenko apare pe lista oficială a diplomaților de la Ambasada Federației Ruse din București, potrivit www.g4media.ro

De remarcat că Ambasada Rusiei nu a avut până la această oră nici o reacție oficială.

Ministrul apărării, Mihai Fifor a declarat marți seara la Antena 3 că România are în baza miliară de la Deveselu rachete balistice. Or, în baza de la Deveselu sunt rachete interceptoare, nu balistice. Practic, Fifor a spus exact ceea ce Rusia susține, în mod fals, de ani buni. Fifor a revenit astăzi cu precizări, spunând că a fost o eroare de comunicare sau de înțelegere.

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: