Evenimentul Zilei > Actualitate > O nouă distracție pentru bucureșteni. Capitala va avea TIROLIANĂ
O nouă distracție pentru bucureșteni. Capitala va avea TIROLIANĂ

O nouă distracție pentru bucureșteni. Capitala va avea TIROLIANĂ

Dacă până acum amatorii de adrenalină din Capitală se duceau fie la munte, fie în apropierea Bucureștiului, pentru senzații tari, primăria le dă o veste bună. O tiroliană de dimensiuni impresionante va fi disponibilă în Parcul Orășelul Copiilor.

Bucureștiul va intra în rândul capitalelor europene care se laudă cu tiroliene. Sâmbătă, cea mai mare tiroliană din capitală va fi inaugurată în Parcul "Orăşelul Copiilor", având o lungime de peste 300 de metri, a informat Primăria Sectorului 4, prin intermediul unui comunicat.

 

"Cea mai mare tiroliană din Bucureşti este amplasată în Parcul ”Orăşelul Copiilor” şi are o lungime de peste 300 de metri. Construcţie unicat în România, tiroliana are două posturi de plecare simultan. Plecarea se face de la o înălţime de 12 metri, iar viteza de coborâre ajunge la aproape 80 de km pe oră. În primele două zile, accesul publicului va fi gratuit. Mai mult, buna dispoziţie va fi asigurată de invitaţi speciali precum Dan Bittman, Dan Filoti, Mugur Bolohan şi membri Grupului 'Vouă'", a menţionat sursa citată.

 

Inaugurarea va avea loc la ora 10:30, celor interesaţi promiţându-li-se o "porţie consistentă de adrenalină".

 

Primăria Sectorului 4 informa anterior că tiroliana este destinată persoanelor cu vârste cuprinse între 14 şi 65 de ani, fără probleme majore de sănătate.

 

"Punctele de plecare şi de sosire vor avea personal calificat care va oferi suport celor interesaţi, iar echipamentele de protecţie respectă cele mai înalte standarde europene de fabricaţie şi folosire", preciza administraţia locală.