Evenimentul Zilei > Monden > O mare vedetă din Antena 1, atacată pe stradă! Filmare-şoc. S-a ajuns prea departe
O mare vedetă din Antena 1, atacată pe stradă! Filmare-şoc. S-a ajuns prea departe

O mare vedetă din Antena 1, atacată pe stradă! Filmare-şoc. S-a ajuns prea departe

Scene incredibile în Centrul Vechi al Bucureştiului, zonă în care Dan Negru a fost atacat cu pietre şi apoi a fost agresat verbal.

Legendara vedetă a televiziunii Antena 1 a ieșit la masă cu un coleg din Turcia, dar întâlnirea a fost marcată de un episod cu accente violente.

Invitatul lui Dan Negru s-a oprit să fotografieze o clădire, iar o femeie, din câte se pare locatară, a început să arunce cu pietre mari înspre ei.

Au fost şi câteva înjurături care nu pot fi reproduse. Celebrul prezentator tv din România a postat imaginile pe contul său de Facebook.

„Andreo e un tip născut in Istanbul care trăiește peste tot in lume. La vreo 40 de ani , omu’ e consultant tv cu doctoratul luat in jurnalism.

Nu-i arăt fața din respect dar e genul intelectual, slăbuț, cu ochelari à la John Lennon. Am ieșit să mâncam in Centrul Vechi și când a vrut să pozeze o clădire, zvrrrrrrrrrrr….

ne-am trezit ciuruiți de pietre ???????????? De asta zic, adrenalina pe care o găsești la noi, n-o găsești in Barcelona, Milano sau Londra ???????????? #româniapitorească”, a scris Dan Negru.

Andreo e un tip născut in Istanbul care trăiește peste tot in lume. La vreo 40 de ani , omu' e consultant tv cu doctoratul luat in jurnalism. Nu-i arăt fața din respect dar e genul intelectual , slăbuț, cu ochelari à la John Lennon. Am ieșit să mâncam in Centrul Vechi și când a vrut să pozeze o clădire, zvrrrrrrrrrrr….ne-am trezit ciuruiți de pietre 😂😂😂De asta zic, adrenalina pe care o găsești la noi, n-o găsești in Barcelona, Milano sau Londra 😂😂😂#româniapitorească

Publicată de Dan Negru pe Luni, 13 iulie 2020

Recent, Dan Negru a fost invitat de jurnalistul Mirel Curea în emisiunea „Dosare de presă” şi a dezvăluit detalii din trecutul său profesional şi nu numai.

Prezentatorul tv a amintit de vremurile de aur ale industriei printului, dar și ale industriei televiziunii.

„Doamne, ce vremuri! Evenimentul Zilei vindea până la un milion de exemplare pe zi. Un MILION pe zi!”, a declarat Negru, care a devenit nostalgic în studioul EVZ TV.

La vederea Bulinei Roșii, omul de televiziune și-a adus aminte de celebra știre cu găina care a dat naștere unor pui vii.

„Da… dar chiar… cu Bulina asta. Bine, nu mai vorbesc de celebra găină care… Primul fake news din istoria presei”, a declarat Negru chiar de la începutul interviului.

Cu această ocazie, Mirel Curea i-a explicat invitatului său că, de fapt, știrea nu e un fake news, ci e cât se poate de veridică.

„Domnule, culmea e că n-a fost Fake. Sigur, a fost o figură de stil. Domnule, era o găină… a născut un pui doar în pielița aia a oului, nu știu cum se numește.

Nu se calcifiase. Și atunci, puteai s-o dai așa… A fost clickbait. A fost primul clickbait când nu aveam click-uri”, a spus Mirel Curea.

„Am avut un noroc fabulos. Am făcut parte din Golden Age-ul unei industrii. Fiecare industrie are un Golden Age. Michael Jordan-ul industriei printului a fost Bulina Roșie.

Noi toți avem o industrie și am avut șansa să fin în echipa aia de Golden Age a industriei televiziunii.

Repet, orice ai face acum, nu poți să ștergi Golden Age-ul ăla și nici nu poți să construiești altceva. Domnul Lazarov ne zicea:

«Nici nu vă imaginați ce noroc aveți că vă puneți cărămizile în perioada asta. Va veni o vreme când televiziunea nu va mai avea puterea asta»”, a completat Negru.

Cât a câştigat Dan Negru cu celebrele lui Revelioane? 100.000 de euro? Nuuuu…

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: