Evenimentul Zilei > Actualitate > Caz inimaginabil. O mamă desfrânată şi-a ucis băieţelul care descoperise că avea un amant. Iubitul era chiar bunicul copilului
Caz inimaginabil. O mamă desfrânată şi-a ucis băieţelul care descoperise că avea un amant. Iubitul era chiar bunicul copilului

Caz inimaginabil. O mamă desfrânată şi-a ucis băieţelul care descoperise că avea un amant. Iubitul era chiar bunicul copilului

O femeie care şi-a omorât copilul de numai opt ani după ce acesta a descoperit că avea o relaţie extraconjugală chiar cu bunicul patern a fost condamnată, în Italia, la 30 de ani de carceră.

Veronica Panarello şi-a ştrangulat fiul cu cabluri electrice, abandonându-i ulterior trupul neînsufleţit într-o râpă din Santa Croce, Sicilia. A încerca apoi să însceneze o răpire, anunţând poliţia că a fost să-l ia de la şcoală, dar băiatul nu apăruse în locul obişnuit de întâlnire.

Poliţia şi-a dat seama că e ceva în neregulă în povestea mamei în momentul în care a constatat că povestea ei nu se potriveşte cu imaginile surprinse de camerele video din zona şcolii.

În faţa judecătoarei care a pronunţat sentinţa, procurorii au caracterizat-o drept “egocentrică, manipulatoare şi mincinoasă”.

Loris

În timpul investigaţiilor, încolţită de anchetatori, femeia şi-a recunoscut fapta, dar a încercat să arunce toată vina pe amantul său, Andrea Stival, tatăl soţului său cu care băiatul o surprinsese chiar în timpul unei partide de sex.

Stival este şi el cercetat în calitate de complice la crima atroce comisă de tânăra mamă. El neagă însă orice implicare şi spune că femeia e o “mincinoasă nebună”.

Tragedia s-a produs în noiembrie 2014.