Schimbare totală de înfățișare pentru o mare vedetă din România. Este vorba de Delia, care este jurata de la celebrele emisiuni X Factor și iUmor. Ea a postat pe contul ei de Instagram  o poză în care frumoasa artistă are o coafură care seamănă izbitor de mult cu cea a cântăreței americane Jennifer Lopez.

Smiley și Delia au lansat piesa „Ne vedem noi”, aceasta a devenit cea mai ascultată melodie românească, aflându-se pe locul 14 în topul celor mai urmărite piese pe plan mondial. Cei doi au făcut un live pe Instagram unde au încurajat fanii să asculte melodia.

Delia vrea să facă vloguri din excursiile sale

Delia Matache și-a anunțat fanii pe Instastory că se gândește foarte serios să transforme pasiunea pentru călătorit în ceva mult mai special, după ce foarte mulți urmăritori au sfătuit-o să facă vloguri din excursiile sale.

Cântăreața și-ar dori să fie tot timpul plecată, având această pasiune frumoasă. Iar de curând a descoperit că îi place să se cațere pe munți mai mult decât credea.

Jurata de la X Factor a spus că se gândește foarte serios la propunerea care a venit din partea fanilor ei, și anume să se apuce serios de vlogging. Respectiv prezentând imagini din escapadele sale care mai de care mai exotice.

Cine este autorul schimbării de look 

Delia apare într-o fotografie care a fost postată pe Instagram de către fostul concurent Asia Express, make-up artist-ul Alexandru Abagiu. Pentru look-ul inedit al Deliei sunt responsabili Alex Abagiu pentru machiaj și Stratulat Sorin pentru coafura inspirată din anii ’80.

Delia are un machiaj perfect și o coafură deosebită, înfățișarea ei semănând izbitor de mult cu cea a frumoasei Jennifer Lopez. Ambele artiste, fiecare celebră în țara sa, se aseamănă nu doar prin faptul prin înfățișare dar și prin faptul că sunt două artiste remarcabile. Delia și cântăreața americancă Jennifer Lopez jurizeaza diferite emisiuni în care se caută talente,  potrivit a1.ro.