Evenimentul Zilei > Sport > O legendă a sportului nu mai are curaj să trăiască. „Sunt mai dispus să mor”
O legendă a sportului nu mai are curaj să trăiască. „Sunt mai dispus să mor”

O legendă a sportului nu mai are curaj să trăiască. „Sunt mai dispus să mor”

Fostul campion Mike Tyson a făcut câteva declarații uluitoare în cadrul unui interviu

Mike Tyson, unul dintre cei mai valoroși boxeri din istorie, a făcut câteva afirmații șocante în cadrul unui interviu acordat pentru revista „The Sportsman”. Fostul campion de la categoria supergrea a declarat că pentru a trăi îți trebuie curaj, iar el este dispus mai degrabă să moară.

„Din experiența mea și având în vedere ce am trăit, cu cât aflu mai multe despre moarte, cu atât sunt mai dispus să mor. Da, abia aștept. Nu mi-e frică! Pentru mine, să traiesc pare mai complicat decât să mor. Pentru a trăi e nevoie de curaj. Ne luam prea în serios.

Credem că suntem importanți. Ce naiba? Suntem nimeni! Credem că suntem speciali, dar faima e de rahat. La un moment dat descoperi că nu ești special, că poți să mergi la închisoare sau să mori. E posibil să fii tratat rău. Nu mă aștept să mi se întâmple lucruri rele, dar dacă se întâmplă, înteleg că sunt capabil să le fac față. M-am descurcat cu lucrurile rele, așa a fost viața mea. Știu că pot apărea lucruri de rahat. Când se întâmplă, fac ceva. Nu mă descurajez”, a afirmat Tyson.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: