Evenimentul Zilei > Actualitate > O importantă rețea de magazile se redeschide. Ce reguli noi sunt impuse
O importantă rețea de magazile se redeschide. Ce reguli noi sunt impuse

O importantă rețea de magazile se redeschide. Ce reguli noi sunt impuse

Ikea redeschide cele două magazine din Bucureşti începând cu 15 mai, ziua în care expiră starea de urgență. Cumpărăturile vor fi organizate, însă, astfel încăt să fie respectate măsurile de siguranță recomandate de autorități.

Magazinele Ikea din Băneasa și Pallady vor funcționa după programul 10.00 – 21.00, în conformitate cu recomandările autorităților privind siguranța împotriva răspândirii noului coronavirus. Vor fi impuse măsurile de distanțare fizică, purtarea echipamentului de protecție și dezinfectarea zilnică a spațiilor.

„Ținând cont de faptul că sănătatea și siguranța oamenilor reprezintă prioritatea noastră, ne dorim să redeschidem într-un mod responsabil, în care clienții și angajații noștri să se simtă în siguranță să cumpere și să lucreze. În acest sens, vom continua să aplicăm toate măsurile și recomandările de siguranță pe care le-am urmat în perioada de închidere temporară”, a spus Violeta Neniță, IKEA Romania Market Manager, conform România TV.

Tot începând cu 15 mai va fi deschis și magazinul de delicatese suedeze, în vreme ce restaurantele, bistro-urile și locurile de joacă pentru copii vor rămâne închise.

Pe de altă parte, clienții vor putea utiliza și serviciul de livrare a produselor acasă, fără contact direct, dar și pe cel cu ridicare gratuită, din IKEA Băneasa și Pallady, a produselor comandate online. Centrele de colectare din Iași, Constanța, Timișoara și Cluj vor fi și ele deschise.