Evenimentul Zilei > Social > O geantă cu 15.000 de lei a fost peirdută în faţa sediului Jandarmeriei din Năsăud. Păgbuitul şi-a recuperat banii cu ajutorul camerelor de luat vederi
O geantă cu 15.000 de lei a fost peirdută în faţa sediului Jandarmeriei din Năsăud. Păgbuitul şi-a recuperat banii cu ajutorul camerelor de luat vederi

O geantă cu 15.000 de lei a fost peirdută în faţa sediului Jandarmeriei din Năsăud. Păgbuitul şi-a recuperat banii cu ajutorul camerelor de luat vederi

Un bistriţean din Năsăud a venit azi dimineaţă la sediul Secţiei de Jandarmi, spunând că exact în faţa acestei instituţii a pierdut o gentă în care se aflau 15.000 de lei.

Potrivit cotidianului „Răsunetul”, bărbatul i-a rugat pe jandarmi să se uite pe înregistrările de pe camerele de supraveghere montate în exteriorul clădirii, pentru a vedea ce s-a întâmplat cu geanta sa.

El a declarat că dimineaţă şi-a dus copilul la şcoală şi a parcat maşina în faţa Secţiei de Jandarmi. Nu a observat însă că în acel moment geanta cu bani, de pe bancheta din spate, a căzut din maşină.

Pe imaginile înregistrate de camerele de supraveghere s-a văzut că, imediat după ce a plecat cu maşina, a parcat un taximetrist. El a luat geanta şi a plecat.

Ca atare, potrivit portalului www.rasunetul.ro, s-a constituit o patrulă de jandarmi, în căutarea taximetristului, pe care l-au identificat repede, după numerele de înmatriculare.

Acesta le-a declarat jandarmilor că avea de gând să meargă la Poliţie, să predea geanta.

În final, totul s-a terminat cu bine. Toţi banii au fost recuperaţi de cel care îi pierduse.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: