Evenimentul Zilei > Actualitate > O femeie din BRAŞOV a confundat MASCAŢII DIICOT, veniţi să o aresteze, cu STRIPĂRI
O femeie din BRAŞOV a confundat MASCAŢII DIICOT, veniţi să o aresteze, cu STRIPĂRI

O femeie din BRAŞOV a confundat MASCAŢII DIICOT, veniţi să o aresteze, cu STRIPĂRI

Procurorii DIICOT din Braşov au întâmpinat un caz incredibil. Mama unui traficant de droguri, care creştea plantele de marijuana ale fiului ei, a confundat mascaţii cu nişte stripări.

Băiatul, student la medicină în anul 5 la Târgu Mureş, vindea plantele întreţinute de mama lui colegilor de facultate, potrivit procurorului DIICOT Braşov, Cătălin Borcoman, citat de Braşovultău.ro.

Acesta venea sistematic acasă, la Braşov, pentru a se aproviziona cu marijuana, unde a fost prins de procurori altături de un consumator. În locuinţa lui, poliţiştii au găsit un kilogram de canabis şi 30 de pastile de ecstasy.

Totodată, anchetatorii au descins, în aceeaşi zi, şi la pensiunea deţinută de mama studentului, în satul Cărpiniş.  Acolo, precizează sursa citată, poliţiştii au avut parte de o surpriză de proporţii.

În momentul în care femeia i-a văzut pe mascaţi a crezut că aceştia sunt nişte stripări cadou din partea fiului ei. Totuşi, aceştia nu erau deghizaţi.

La pensiune, autorităţile au descoperit o cultură de cannabis, dar şi plante puse la uscat, iar drogurile eura vândute de fiul femeii la preţuri cuprinse între 40 şi 50 de lei gramul. Astfel, şi aceasta a fost arestată.