Evenimentul Zilei > Actualitate > ŞOCANT: O turistă a fost arestată pe aeroportul din Bangkok după ce a înghiţit un diamant de 25.000 de euro
ŞOCANT: O turistă a fost arestată pe aeroportul din Bangkok după ce a înghiţit un diamant de 25.000 de euro

ŞOCANT: O turistă a fost arestată pe aeroportul din Bangkok după ce a înghiţit un diamant de 25.000 de euro

Poliţia thailandeză a recuperat pe aeroportul din Bangkok un diamant furat, care fusese înghiţit de o turistă chineză de 39 de ani, au anunţat poliţiştii luni. Valoarea diamantului de şase carate este evaluată la 25.000 de euro, relatează 7sur7.be.

Poliţia a făcut apel la medici pentru a scoate diamantul. Femeia furase piatra preţioasă de la o expoziţie organizată în Thailanda şi apoi o înghiţise. Obiectul nu a fost detectat la controlul de securitate de pe aeroport, însă personalul de la vamă a recunoscut femeia datorită imaginilor filmate cu camerele de luat vederi în timpul furtului.

Turista chineză a fost dusă la spital pentru o radiografie, iar diamantul a fost scos printr-o intervenţie chirurgicală, după ce tentativa de extragere a lui cu ajutorul laxativelor a eşuat, încheie 7sur7.be.


 

 

 


Videoclipul care a făcut SENZAŢIE pe internet: Ce face o gorilă când îşi vede poza pe un smartphone | VIDEO


Studiu INCREDIBIL: Cercetătorii au aflat SECRETUL fidelităţii la cuplurile de pinguini

Foarte rar foştii parteneri îşi aleg o altă perechePinguinii sunt fideliPartenerii sunt separaţi de sute şi chiar de mii de kilometriDragoste de pinguini