Evenimentul Zilei > Actualitate > O femeie a dispărut după ce a retras o sumă uriașă de la o bancă din Capitală
O femeie a dispărut după ce a retras o sumă uriașă de la o bancă din Capitală

O femeie a dispărut după ce a retras o sumă uriașă de la o bancă din Capitală

Episod bizar în București, după ce o femeie a fost de negăsit imediat după ce a retras o sumă considerabilă de la o bancă.

Femeia a dispărut, miercuri, după ce a scos suma de 20.000 de lei de la o bancă din Sectorul 3 al Capitalei. Deși soțul ei o aștepta în parcare, femeia nu a mai ajuns înapoi la el.

„Astăzi, în jurul orei 12, cumnata mea a fost împreună cu fratele meu, soţul ei, la bancă, undeva pe Pallady, sectorul 3. Fratele meu a aşteptat-o în maşina parcată în faţa băncii. A aşteptat-o o jumătate de oră, iar apoi s-a trezit că nu mai vine. A mers la bancă, le-a întrebat pe doamnele de acolo, au spus că a scos suma de bani şi a plecat”, a declarat cumnata femeii, potrivit România TV.

Poliția a fost imediat anunțată, iar oamenii legii au cerut imaginile suprinse de camera de supraveghere, însă cei de la banca respectivă au refuzat să le dea, a mai dezvăluit cumnata femeii.

„Fratele meu a sunat la 112, a venit un echipaj de poliţie. Aceştia au cerut să intre în bancă să ceară filmare de pe camerele video, cei de la bancă au refuzat să dea imagini cu ea. Ne-au ţinut pe la secţia 13 până la ora 9-9 şi ceva şi încă nu ştim nimic despre ea. A scos de la bancă 20.000 de lei. O sumă destul de măricică. Cei de la bancă nu au vrut să ne dea imagini de la bancă”, a mai spus ruda femeii.

Cumnata sa a mărturisit că femeia nu avea niciun motiv să plece de acasă de bună voie, avea o relaţie foarte bună cu soţul şi cu copiii.

„Noi nu ştim dacă mai trăieşte, poate a luat-o cineva. Ea când mai venea de la bancă ne povestea că era cineva în faţa băncii şi că ar urmări-o. Cei de la Poliţie nu prea şi-au dat interesul. Telefonul ei e închis. Are trei copilaşi, două gemene de şase ani. Noi ne gândim că i s-a întâmplat ceva. Altfel, nu avea de ce să plece. Ştia că noi o iubim, copilaşii ei, soţul ei, nu au fost probleme în familie”, a conchis cumnata femeii dispărute.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: