Venețienii cred că ar fi vorba de o pisică de mare care a ajuns în canal din nordul Mării Adriatice, afirmând că niciodată nu au mai observat o asemenea creatură în apele din canal. 

Gondolierul spune că imaginile au fost surprinse în Marele Canal al Veneției la o adâncime de 4 metri. Creatura se deplasa printre bărci, netulburată de prezența umană. 

Giorgio, bărbatul care a făcut descoperirea a declarat pentru o publicație locală că a urmărit ciudata apariție și și-a luat camera foto nu pentru a face fotografii, ci pentur a încerca să observe mai bine ce se află în adâncuri.

Mă întorceam spre casă când am surprins ceva în apă care m-a intrigat și am hotărât să o urmăresc. Mi-am luat camera pentru a încerca să observ mai clar, dar nu am reușit să filmez prea bine. Însă, când m-am apropiat, creatura respectivă a trecut pe lângă mine și am realizat că este vorba de un calcan. Bănuiesc că o astfel de apariție este comună în Thailanda, însă pe aici nu. Am 50 de ani și nu am mai văzut niciodată ceva asemănător, citează Daily Mail.

Citește și: