Evenimentul Zilei > Economie > O companie din INTERNAȚIONALĂ caută 300 de specialiști ROMÂNI în inginerie mecanica și electronică
O companie din INTERNAȚIONALĂ caută 300 de specialiști ROMÂNI în inginerie mecanica și electronică

O companie din INTERNAȚIONALĂ caută 300 de specialiști ROMÂNI în inginerie mecanica și electronică

Compania Bosh a organizat un eveniment de recrutare de personal pentru fabrica deschisă la Blaj în urmă cu doi ani, scrie Agerpres.

Reprezentanţii firmei germane doresc să angajeze, într-o primă fază, 300 de specialişti în inginerie mecanică şi electronică. 

Firma a ales o modalitate de recrutare mai puţin obişnuită în România, în sensul că a renunţat la clasica aplicare pe internet şi a amplasat în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca un cort foarte mare, deschis tuturor persoanelor care interesate să afle informaţii. 

"Am venit astăzi, aici, ca să angajăm minim 300 de oameni, căutăm ingineri mecanici şi ingineri specializaţi în domeniul electronicii. Acesta este scopul principal, dar ne uităm după oameni care sunt motivaţi, inteligenţi, oameni care sunt dispuşi să se lanseze într-o carieră internaţională într-o companie extrem de inovativă şi dinamică. Scopul nostru este acela de a găsi cei mai buni oameni din ţară.", a declarat Werner Richter, managerul general al fabricii Rexroth Bosh din Blaj. 

Întrebat ce salarii oferă compania, el a explicat că, din punctul său de vedere, acestea sunt unele bune pentru România, dar filosofia companiei este una mai complexă şi nu salariul este singurul element motivant, ci posibilitatea de dezvoltare a angajaţilor. 

Caravana de recrutare va continua în săptămânile următoare şi în alte oraşe din Transilvania. 

În cursul anului trecut la Blaj a fost inaugurat şi un centru de dezvoltare şi cercetare pentru tehnologia auto. La Blaj compania are 1.200 de angajaţi, la care se vor adăuga în curând 300, iar până în 2020 firma doreşte să ajungă la 2.000 de salariaţi. 

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: