Evenimentul Zilei > Monden > O casă aşa cum n-aţi mai văzut. Este transformată într-o poveste de Crăciun. Galerie foto
O casă aşa cum n-aţi mai văzut. Este transformată într-o poveste de Crăciun. Galerie foto

O casă aşa cum n-aţi mai văzut. Este transformată într-o poveste de Crăciun. Galerie foto

Un bărbat şi-a transformat casa exact ca în filmele de Crăciun devenind locul cel mai atractiv având parte de foarte mulţi vizitatori.

Stan Yanetta, din South Shields, a pornit doar de la câteva lumini pentru nepoții săi, dar în fiecare an aranjamentele lui deveneau din ce în ce mai multe şi mai mari. Iar acum are vizitatori din toată Marea Britanie.

Bărbatul de 58 de ani, care este cunoscut pentru grădina sa excentrică. Dacă-l întrebi ceva despre ornamente habar n-are câte decorațiuni de iluminat deţine, dar spune că a fost nevoie de trei zile pentru a rezolva singur prizele. El a petrecut ultimele trei săptămâni creând  povestea de Crăciun, care crede că îl va costa dor consumul de curent în jur de 15 lire sterline pe zi – de la 16:00 la 19:00,  până în ziua de Crăciun. Stan spune că „toată lumea pe stradă vorbeşte despre asta”, adăugând: „Nimic de acest fel nu se întâmplă în jurul zonei noastre, iar acum, copiii au unde să meargă și să-l vadă pe Moș Crăciun.

Stan strânge bani pentru Royal Victoria Infirmary din Newcastle, pentru copiii mici afectați de cancer

El se va îmbrăca în costumul lui Moş Crăciun și va oferi cadouri în fiecare seară. Mai mult, a dezvăluit că a cumpărat chiar și o mașină de făcut zăpadă. „Am s-o poziționez spre locul în care Moș Crăciun se va întâlni cu copiii, așa că voi apăsa un buton și fac zăpadă. Va fi magic”, a spus el. El mai povesteşte că nepoții săi „iubesc” casa decorată, adăugând: „Anul trecut nu și-au dat seama că sunt Moșul și mă tot întrebau unde am dispărut”.

Stan Yanetta și-a decorat casa astfel încât copiii să se poată bucura

Stan Yanetta strânge bani pentru infirmeria regală Victoria din Newcastle

Vedere generală a casei lui Stan Yanetta din South Tyneside
A fost nevoie de Stan Yanetta trei săptămâni pentru a-și decora casa din Tyneside de Sud
Sursa foto: news.sky