Nuţu Cămătaru a fost ELIBERAT. "Din cauza voastră, fratele meu e în lanţuri în Germania"

Nuţu Cămătaru a fost ELIBERAT. "Din cauza voastră, fratele meu e în lanţuri în Germania"

Celebrul interlop bucureştean Ioan Balint, cunoscut sub numele de Nuţu Cămătaru, a fost eliberat astăzi din Penitenciarul Jilava, după ce a executat restul de 43 de zile din condamnarea de şase ani primită pentru trafic de persoane, proxenetism şi cămătărie.

UPDATE. La ieşirea din penitenciar, Nuţu Cămătaru le-a reproşat ziariştilor faptul că a fost închis. "Din cauza voastră am intrat la puşcărie, iar fratele meu e închis, în lanţuri, în Germania. Hai vorbim altă dată, oricum vin la un post, că acum nu mai am nimic de pierdut. Vă pup, pa", le-a spus ironic  interlopul ziariştilor.  Încă de dimineaţă, la Penitenciarul Jilava au venit mai multe persoane din anturajul interlopului, pentru a-l întâmpina pe acesta în momentul eliberării. Nuţu Cămătaru a fost închis la jumătatea lunii mai, după ce Curtea Supremă l-a condamnat, definitiv, la şase ani de închisoare. Tot atunci, instanţa supremă l-a condamnat şi pe fratele lui, Sile, la 13 de închisoare, din care s-a scăzut perioada de şapte ani şi jumătate cât a fost închis. Sile a fugit însă din ţară înainte ca magistraţii să se pronunţe şi a fost capturat, câteva zile mai târziu, pe o autostradă din Germania.  Nuţu Cămătaru: "S-a făcut o greşeală" În momentul predării la Poliţia Capitalei, Nuţu Cămătaru a făcut o declaraţie şocantă. El a precizat că a ajuns acolo din cauza soţiei realizatorului TV, Mihai Tatulici.

"Eu am stat cu baiatul meu. Nu am fost dat în urmarire, nu nimic. Noi ne-am făcut pedepsele. Sunt aici din cauza soţiei lui Tatulici, care a fost la mine în curte", declara, în urmă cu o lună, Ion Balint, zis "Nuţu Cămătaru". "Am fost la Belciugatele. Am dreptul la 48 de ore să mă prezint când mi se comunică ceva. Au trecut 48 de ore? Dacă vă spune avocatul că nu mai ai nicio zi de puşcărie de facut, ce faceţi? S-a făcut o greşeală. Justiţia şi-a spus cuvântul. Dacă am greşit ceva, ne-am facut pedepsele. Să mai facă şi alţii". Referitor la acuzaţiile aduse de Nuţu Cămătaru la adresa soţiei lui Tatulici, realizatorul TV a negat orice implicare. "Este o prostie. E o poveste veche, încheiată demult. Soţia mea a căutat o firmă de pază şi a găsit-o tocmai pe aceea a lor (a fraţilor Cămătaru n.r.). De unde să ştie că le erau interceptate convorbirile?" CITIŢI ŞI:

  • NUŢU CĂMĂTARU: "Dacă vroiam să plec din ţară, veneam acum cu o braziliancă"
  • Nuţu Cămătaru: "Vreau să fiu alături de fiul meu!"
  • CĂMĂTARII, din nou în cătuşe. Sile, prins în Germania. Nuţu, încercuit

Ne puteți urmări și pe Google News