Cei doi îndrăgostiți au ținut totul secret, deși, pe parcursul timpului au mai dat indicii presei despre ceea ce plănuiau, scrie RomaniaTV.

Aceasta și-a luat prin surprindere fanii virtuali atunci când a postat două fotografii în rochie de mireasă, anunțând că sâmbătă, 6 iunie, este ziua cea mare. Se pare că Ioana și-a retras cererea de divorț.

Deși au făcut pasul căsătoriei în fața Stării Civile, cuplul nu a avut parte și de cununia religioasă, pe care a organizat-o la Techirghiol, alături de familie și apropiați.

Ioana și Ilie Năstase au început povestea de dragoste în septembrie 2018, după ce fostul tenismen divorțase de Brigitte Pastramă. Pe data de 25 aprilie 2019, cei doi au decis să intre în următoarea etapă a relației lor și să se cunune civil, dar mariajul a ajuns într-un punct în care aproape s-a destrămat.

Ioana Năstase s-a decis într-un final să încheie căsnicia, invocând, printre altele, motivul violenței verbale a partenerului:  „As minți să spun că există iubire și respect”, spunea ea la momentul respectiv.

„Da, este adevărat, facem procedura. La tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorțez. Nici acum nu crede”, a mai declarat Ioana atunci când s-a aflat că vor să încheie orice relație.

„Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă. Va avea loc la Techirghiol, alături de familie și câțiva prieteni”, a explicat Ioana Năstase.

Ilie Năstase a câtigat 83 de titluri ATP în carieră, dintre care două de Grand Slam, la US Open (1972) și la Roland Garros (1973). De patru ori a jucat finalele de Grand Slam: la Roland Garros, la Wimbledon, de două ori, și la US Open. A câștigat de patru ori Turneul Campionilor.