Cei doi formează un cuplu deja celebru și admirat, iar prietenii acestora au fost impresionați de modul inedit în care ziariștii au făcut marele anunț. Pe pagina Ionele Năstase a apărut o poză, în care ea și iubitul ei puteau fi văzuți zâmbind din suflet. Petreanu purta un tricou negru pe care scria „Vrei să fii soția mea?”, iar Năstase avea unul alb, pe care sta scris, simplu, „da!”.

 

De-a lungul timpului, cei doi jurnaliști au lucrat în mai multe dintre cele mai importante televiziuni din România, printre care amintim Antena 3, România TV sau Realitatea TV.

Ziariștii sunt nașii de botez ai fiicei Simonei Gherghe, așa că ne putem aștepta ca prezentatoarea TV să fie printre primii invitați la nuntă.

Pentru nașii de cununie, Vlad Petreanu și Ionela Năstase i-au ales pe Sonia și Adi Hădean, dar nu se știe încă dacă faimosul chef va prepara meniul de la petrecere.

Având în vedere că i-a fost colegă de platou lui Petreanu, s-ar putea ca primarul Gabriela Firea să fie cea care oficiază cununia civilă, conform Realitatea.

Te-ar putea interesa și: