Evenimentul Zilei > Actualitate > Numeroși oficiali au DEZVĂLUIT informații CLASIFICATE. Aceștia vor fi aduși în fața justiției
Numeroși oficiali au DEZVĂLUIT informații CLASIFICATE. Aceștia vor fi aduși în fața justiției

Numeroși oficiali au DEZVĂLUIT informații CLASIFICATE. Aceștia vor fi aduși în fața justiției

Devin Nunes, Președintele Comisiei din Camera Reprezentanților care supervizează activitatea serviciilor de informații a afirmat, luni, că "numeroși" actuali și foști oficiali americani au dezvăluit informații clasificate și că forul pe care îl conduce urmărește identificarea și aducerea lor în fața justiției.

Acesta a mai spus că la reședința din Trump Tower a lui Donald Trump nu au fost amplasate dispozitive de ascultare, dar a adăugat că e posibil ca în cazul actualului președinte să fi fost folosite alte metode de supraveghere, transmit Reuters și CNN, citați de Agerpres.

"Ca să fie clar, știm că nu au existat dispozitive de ascultare la Trump Tower. Există însă posibilitatea ca alte metode să fi fost folosite pentru monitorizarea președintelui Trump și a asociaților lui", a spus republicanul Devin Nunes, președintele Comisiei permanente speciale pentru serviciile de informații din Camera Reprezentanților.