Florea Cumpănașu, unchiul tatălui Alexandrei, crede ca e vorba de o răzbunare deoarece l-a concediat pe presupusul criminal pe vremea când  a lucrat ca mecanic auto la unitatea militară din Caracal. Motivul ar fi fost că Dincă avea un comportament irascibil, nu venea la program şi se certa cu toata lumea.

Unchiul tatălui Alexandrei a lucrat la resurse umane la această unitate militară din Caracal. De acolo îl cunoștea pe Gheorghe Dincă, care a lucrat pentru o scurtă perioadă acolo ca mecanic auto. Bărbatul spune că Dincă nu se înțelegea cu nimeni din această unitate militară. Venea la muncă doar 2-3 ore pe zi, iar apoi pleca.

Bărbatul a mai spus că nu putea să-i facă nicio observație lui Dincă pentru că acesta era foarte irascibil „sărea la tine, trântea, înjura”. Angajaților le era frică de el.

„Într-o zi, comandantul unității m-a întrebat: «Ce facem cu ăsta?». Și am răspuns: «Ce să facem? Nu vine la program. Nu se ține de treabă. Zic să-l dăm afară». Și l-au dat afară”, a povestit Florea Cumpănașu, scrie Antena3.