Novak Djokovic, eliminat la Indian Wells, de un jucător de doar 20 de ani

Novak Djokovic, eliminat la Indian Wells, de un jucător de doar 20 de ani Sursa: arhiva EVZ

Novak Djokovic, numărul unu mondial, a fost învins cu 6-4, 3-6, 6-3 de Luca Nardi, luni, în turul al treilea la Indian Wells. Sportivul de doar 20 de ani, care ocupă locul 123 în lume, a spus că este un „miracol” că l-a bătut pe idolul său. Sârbul nu mai are șanse să obțină un al șaselea titlu record la turneul din deșertul californian.

Este un miracol că l-a învins pe Novak Djokovic

„Este un miracol”, a declarat Nardi, care a pierdut marți în fața lui David Goffin în calificări și a ajuns pe tabloul principal doar după ce Tomas Etcheverry s-a retras din cauza unei accidentări. „Sunt un băiat de 20 de ani, sunt pe locul 100 în lume și l-am învins pe Novak. O nebunie. Pur și simplu o nebunie”. Nardi îl va înfrunta în continuare pe americanul Tommy Paul.

Gael Monfils a câștigat meciul cu Cameron Norrie

Gael Monfils a făcut o demonstrație uimitoare de lovituri și de spectacol pentru a reveni de la un set și 3-0 și pentru a-l învinge pe fostul campion Cameron Norrie cu 6-7(5), 7-6(5), 6-3 și a ajunge în optimi.

Francezul în vârstă de 37 de ani a electrizat publicul cu creativitatea sa pentru a stabili întâlnirea din turul al patrulea cu Casper Ruud, al nouălea favorit. Norrie, care a câștigat turneul în 2021, a acumulat 60 de erori neforțate și nu a putut rezolva „puzzle-ul” imprevizibil al lui Monfils în cele trei ore și 15 minute de joc.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Mă simt din ce în ce mai bine, ca să fiu sincer”, a spus Monfils, care a stat pe tușă o parte din sezonul trecut din cauza unei accidentări la încheietura mâinii.

Taylor Fritzz l-a învins pe Sebastian Baez

Americanul Taylor Fritz, campionul din 2022 al turneului, a trecut fără probleme de Sebastian Baez cu 6-2, 6-2, iar renașterea carierei lui Grigor Dimitrov a primit un alt impuls important prin victoria cu 6-3, 6-3 în fața francezului Adrian Mannarino.

Al șaptelea favorit, Holger Rune, l-a învins pe Lorenzo Musetti cu 6-2, 7-6(5), iar americanul Paul, favorit 17, a trecut de Ugo Humbert cu 6-4 6-4, în alte meciuri din turul al treilea, potrivit Flashcore.