Totuşi, acesta poate fi surmontabil, transmit Bloomberg şi Reuters, preluate de Agerpres

Declaraţia a fost făcută recent la sediul central al VW din Wolfsburg, într-o reuniune internă a directorilor companiei, se arată într-un articol apărut duminică în publicaţia germană 'Welt am Sonntag'. 

Citând surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul, ziarul anunţă că bugetul de investiţii planificat de VW până în 2018, în valoare de 100 miliarde de euro, va fi redus. 

Dezvăluirile recente referitoare la faptul că liderul mondial al producţiei de autovehicule a instalat un soft care să falsifice emisiile de noxe ale maşinilor diesel au stârnit îngrijorări, potrivit cărora întregul concept "fabricat în Germania" va avea de suferit. 

Potrivit unui studiu făcut de banca elveţiană Credit Suisse, acest scandal uriaş ar putea costa grupul german aproape 80 miliarde de euro!

PAGUBĂ COLOSALĂ. CÂT ar putea să PLĂTEASCĂ Volskwagen din cauza scandalului "DIESELGATE": Aproape DE DOUĂ ORI valoarea companiei pe bursă!

Totuşi, oficialii de la Berlin au afirmat că nu vor să lase compania să dea faliment, consecinţele acestuia fiind greu de cuantificat.

CELE mai noi date în scandalul Volkswagen: Franța deschide o anchetă. Germanii nu vor să lase compania să dea faliment

Numărul maşinilor afectate care circulă în România ar putea depăşi 100.000!

SCANDALUL Volkswagen produce EFECTE în România. Peste 100.000 de maşini au probleme! Prejudiciile vor fi recuperate de la Volkswagen, nu de la cumpărători!