Evenimentul Zilei > Actualitate > Noul ministru al Mediului începe verificările la sânge. Ce a declanșat alerta
Noul ministru al Mediului începe verificările la sânge. Ce a declanșat alerta

Noul ministru al Mediului începe verificările la sânge. Ce a declanșat alerta

Ministrul Mediului, Costel Alexe, spune că va trimite Corpul de Control pentru a verifica toate angajările făcute în ultima săptămână

Ministrul Mediului, Costel Alexe, anunţă că va trimite Corpul de Control pentru a verifica toate angajările şi transferurile făcute în instituţie în ultima săptămână sau cele care ar urma să se facă  în următoarele şapte zile.

MInistrul Mediului Costel Alexe afirmă , pe pagina sa de Facebook, că a început să primească „din ce ȋn ce mai multe informaţii despre concursuri organizate heirupist ȋn ultimele zile”.

„Ieri, de exemplu, la Regia Naţională a Pădurilor, era programat un concurs pentru un post de conducere, organizat special pentru o anumită doamnă director din Ministerul defunct al Apelor şi Pădurilor. Până la urmă, concursul a fost anulat din cauza unor vicii procedurale, ȋnsă intenţia rămâne”,  a scris  ministrul Mediului, Costel Alexe.

Acesta lanseza un avertisment celor care cred că își pot menține unele posturi fără să respecte legea. MInistrul Mediului spune că va lua măsuri drastice.

.”Nu vă jucaţi cu legea petru că vor există consecinţe. Voi trimite corpul de control pentru a verifică toate angajările şi transferurile făcute ȋn ultimele şapte zile şi ȋn următoarele şapte zile. Voi face o analiză la sânge a activităţii fiecăruia, iar oamenii profesionişti şi de bună credinţă pot să aibă ȋncredere că vor face parte şi din echipa mea”, a mai spus ministrul Mediului, Costel Alexe.