Evenimentul Zilei > International > Noul costum de baie în timp de pandemie. Ce este „Trikini”. Un designer italian a dat lovitura
Noul costum de baie în timp de pandemie. Ce este „Trikini”. Un designer italian a dat lovitura

Noul costum de baie în timp de pandemie. Ce este „Trikini”. Un designer italian a dat lovitura

Designerul Tiziana Scaramuzzo este proprietarul Elexa Beachwear din Senigallia, Italia  și s-a gândit să scoapă te piață „Trikini”, un costum de baie format din trei piese.

Costumul a fost adaptat noilor condiții în pandemia de coronavirus.

Fiicele ei au pozat în Trikini pe Facebook, iar reactia internauților a devenit curând virală
Trikini – un bikini cu o mască de față – s-a dovedit un succes pentru designerul italian, chiar dacă conceperea a fost luată la început ca o glumă.

Tiziana Scaramuzzo, proprietarul îmbrăcămintei de plajă Elexa din Senigallia a început să producă îmbrăcăminte de plajă rezistentă la pandemie pentru a menține spiritele într-o notă relaxantă.

Scaramuzzo are acum foarte multe cereri iar vânzările au crescut brusc.
Lansarea îmbrăcămintei de plajă cu siguranță vine la un moment perfect după ce Italia a început să-și ușureze regulile de blocare săptămâna trecută.

Italia a fost una dintre cele mai grele lovite de pandemia din Europa.

Autoritățile sanitare și guvernamentale sunt îngrijorate de faptul că reducerea parțială mai devreme a măsurilor de relaxare, precum redeschiderea parcurilor și grădinilor publice, ar putea crește numărul cazurilor de noi îmbolnăviri dacă oamenii ignoră regulile de distanțare socială, potrivit dailymail.co.uk