Evenimentul ZileiActualitateNoua tulpină a SARS-CoV-2 va impune restricţii suplimentare? Reacţia lui Lucian Bode

Noua tulpină a SARS-CoV-2 va impune restricţii suplimentare? Reacţia lui Lucian Bode

Noua tulpină a SARS-CoV-2 va impune restricţii suplimentare? Reacţia lui Lucian Bode
Noua tulpină de coronavirus va impune restricţii noi în România? Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a dezvăluit luni că pentru moment nu se impun măsuri suplimentare.

update: „Am discutat despre noua tulpină de coronavirus şi vă mulţumesc pentru că mi-aţi pus această întrebare. Revenind la teme cu adevărat importante, apelul nostru pentru populaţie este să nu lase garda jos.

Trebuie respectate măsurile generale de protecţie, în vederea menţinerii sănătăţii proprii şi a celor din jur. Oamenii trebuie, de asemenea, să se informeze cu privire la vaccinare

Până astăzi (n.r. – luni 25 ianuarie 2021), numărul total de doze de vaccin împotriva Covid-19 a ajuns la 446.385. În contextul noilor măsuri de reluarea a unor activităţi şi de începere a şcolilor, prioritatea noastră este prudenţa”, a mai spus ministrul Afacerilor Interne.

Noua tulpină de coronavirus va impune restricţii suplimentare?

ştirea iniţială: Noua tulpină de coronavirus va impune restricţii noi în România? Într-o intervenţie telefonică la Digi 24, Lucian Bode a preciza că această decizie a fost luată în urmă cu doar câteva ore. La această concluzie s-a ajuns în urma dezbaterii între mai mulţi experţi.

„La sediul Ministerului Afacerilor Interne s-a încheiat o sedinţă grupului tehnico-ştiinţific, între experţi şi epidemiologi. Prioritatea este de a analiza posibile efecte ale noii tulpini de coronavirus şi de adaptare a măsurilor.

Şi implicit de a informa celelalte organe implicate. La acest moment nu sunt prefigurate noi restricţii cu privire la noua tulpină de coronavirus”, a declarat ministrul la Digi 24.

Ştire în curs de actualizare. Vă rugăm să reveniţi cu refresh în câteva minute pentru a afla care au fost ultimele declaraţii ale ministrului Afacerilor Interne.


Accesează: