Evenimentul Zilei > Actualitate > Noua fiță în România: te plimbi cu Lamborghini în jurul palatului instanțelor, pe trotuar
Noua fiță în România: te plimbi cu Lamborghini în jurul palatului instanțelor, pe trotuar

Noua fiță în România: te plimbi cu Lamborghini în jurul palatului instanțelor, pe trotuar

Cea mai nouă fiță în România e să te plimbi cu bolidul Lamborghini în jurul palatului justiției. S-a întâmplat joi seara în centrul unui oraș important.

Mai multe mașini de lux au ajuns să se etaleze în centrul Timișoarei, pe străzile pietonale. Proprietarii lor, romi care trăiesc în Germania și care, de câteva zile au revenit ”acasă” pentru tradiționala vacanță de vară, au ieșit la plimbare, la volan. Pentru a fi bine văzuți și pentru a înțelege toată lumea cât de bine o duc în străinătate, unii au turat motoarele pe străzile pietonale din cartierul Cetate, în plin centrul Timișoarei.

Un bărbat, la volanul unui Lamborghini verde a intrat pe străzile pietonale și a înconjurat, cu mașina, Palatul Dicasterial, imobil impozant în care funcționează toate instanțele din oraș și parchetele aferente. După el a intrat și un alt ”prieten” la volanul unui BMW X6, iar la un moment dat, cei doi șoferi au oprit la colțul palatului, pentru a sta la o șuetă. Întreg incidentul, cu pietonii făcând slalom printre mașinile care nu aveau ce căuta acolo, a fost filmat de un citititor Pressalert.ro.

”Șoferul cu Lamborghini a venit dinspre Bega și a întors la capătul străzii. S-a plimbat în jurul clădirii tribunalului. S-a pus la taclale cu cel cu X6, nu înainte de a tura motorul de câteva ori. Pe Eugeniu de Savoya treceau doi polițiști locali. S-au făcut că nu văd”, a relatat martorul, conform sursei citate.

Sursa foto – video: Pressalert.ro