Pe alte drumuri din țară se circulă în bune condiții la această oră, dar în această dimineață a avut loc și un incident rutier.

Subcomisarul Adrian Creangă de la Centrul Infotrafic al Poliției Române transmite.

„În această dimineaţă, în judeţul Hunedoara, pe DN7, la km 367 la ieşirea din Orăştie către Deva a avut loc un accident rutier, un autoturism a pierdut controlul direcției, s-a răsturnat în decor.

Din păcate, în urma impactului, conducătorul auto a decedat.

Circulaţia rutieră nu este afectată. La această oră nu sunt semnalate accidente care să impună oprirea circulației pe drumurile naționale sau autostrăzi.

Pe principalele artere rutiere se circulă în condițiile unui carosabil uscat, valorile de trafic fiind reduse.

Amintim totuşi că pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparaţii la carosabil, pe toată perioada sezonului cald, circulaţia rutieră este restricționată pe sensul către capitală al autostrăzii București – Constanța, traficul desfăşurându-se deviat, pe câte o bandă în ambele direcții pe calea 1, sensul către Constanța, de la kilometrul 94 până la kilometrul 91 plus 600 tot pe calea 1, sensul către Constanța.

Se circulă și între km 144 și 147 întrucât pe calea 2 au loc lucrări de frezare și asfaltare”, a declarat Adrian Creangă.